18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Robert Lewandowski

Den polske angriber er en kæmpe stjerne på den internationale fodboldscene. Han er en af verdens allerbedste 9’er, måske endda den bedste? Lewandowski har hele pakken, han står altid det rigtige sted i boksen, han har stadig fin fart i benene på trods af sine 34 år på bagen, timingen i hans løb er noget nær perfekt, og så er han en uovertruffen afslutter. Lewandowski klapper bolden i nettet med begge ben og med hovedet er han også en kæmpe trussel. Der er ikke meget at stille op, når han rammer dagen.

Robert Lewandowski
Foto: RItzau Scanpix

Der kan ikke herske nogen tvivl om Lewandowskis betydning for det polske landshold. Han har flest landskampe af alle i polsk landsholdshistorie, han er den mest scorende spiller nogensinde på det polske landshold, han bærer selvfølgelig anførerbindet, og står selvfølgelig for sparkene fra 11-meterpletten. Barca-angriberen er det helt store omdrejningspunkt i den polske offensiv, så han skal altså ramme niveau, hvis Polen skal spille sig videre fra VM gruppen.

Som en god vin virker LewanGOLski til kun at blive bedre med alderen. Den knivskarpe angriber kommer nemlig fra endnu en vanvittig sæson i fjor med både klub- og landshold, hvor han har lavet mål efter behag, og begyndelsen på hans Barcelona-karriere har sat en tyk streg under hans uovertrufne evner. Lad os håbe, at han tager målnæsen med sig til Qat

Spil på Robert Lewandowski ved VM

Robert Lewandowski er en af topkandidaterne til at løbe med topscorertitlen ved VM 2022. Se vores VM-oddssektion for at få en fornemmelse af, hvordan Polens chancer for progression i turneringen er.