18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Raul Jimenez

Det er nærmest et mirakel, at vi får den 31-årige mexicaner at se til VM i Qatar. I efteråret 2020 pådrog den store Wolves-angriber sig et kraniebrud i en Premier League-kamp, som var tæt på at sende ham på en tidlig fodboldpension, men han er altså tilbage i omdrejninger igen, og har i glimt vist, at målnæsen stadig er intakt. Raul Jiménez er en klassisk center forward, som med sin højde og styrke er en konstant trussel foran mål, mens hans fine fart og gode løb hele tiden holder modstanderens forsvarsspillere beskæftiget.

Raul Jimenez
Foto: Bildbyrån

Jiménez fik sit endelige gennembrud i en relativt sen alder, da han i 18/19 var udlejet fra Benfica til Wolves. Her skulle den store angriber ikke bruge lang tid på at vise sine kvaliteter, han slog nemlig rekord for flest mål af en Wolves-spiller i én Premier League-sæson, og derfor var den engelske klub også hurtige til at gøre skiftet permanent.

I VM-gruppen, hvor Mexico på forhånd er spået til at slås med Polen om 2.pladsen bliver Raul Jimenez en vigtig brik. Han er flankeret af små dygtige boldspillere på landsholdet, så hans evner i boksen bliver vigtige for den mexicanske målscoring. Han missede en del kampe i kvalifikationen, men hvis Jimenez kan holde sig fit for fight til slutrunden, så bliver han en håndfuld for de fleste forsvarsspillere. 22/23-sæsonen er ikke startet ud på bedste vis for mexicaneren, som har været inde og ude at holdet grundet skader.

Spil på Raul Jimenez ved VM

Raul Jimenez er Mexicos bedste bud på en VM-topscorer. Vi har dedikerede sektioner med topscorer odds og VM 2022 odds i vores store univers til slutrunden.