18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Pierre-Emile Højbjerg

’’Han er en rollemodel for, hvor meget man kan gøre, hvis man lever og træner ordentligt og spiser rigtig og tænker på sin søvn,’’ sådan udtalte Hjulmand sig efter en af Danmarks Nations League-kampe i foråret. 27-årige Højbjerg er en fuldkommen utrættelig midtbanespiller, som har udviklet sig til at være en fundamental del af det danske landshold. Godt nok sidder anførerbindet på Simon Kjær, men på banen er Højbjerg en lige så stor leder. Midtbanemotoren giver altid 100%, han tackler, han presser, han erobrer, og har tilmed fødderne skruet ordentligt på. Pierre-Emile går altid forrest.

Pierre-Emile Hoejbjerg
Foto: Bildbyrån

Der har aldrig været tvivl om den toptændte midtbanespillers talent, hvilket et skifte til selveste Bayern München i en alder af bare 16 år vidner godt om. Højbjerg blev i 2013 den yngste Bundesliga-debutant for den tyske storklub, men fik aldrig et endeligt gennembrud i Bayern-trøjen. Der skulle et skifte til Southampton til før Højbjerg for alvor fik luft under vingerne, noget som ikke gik ubemærket hen hos Tottenham, som den danske midtbanespiller nu tørner ud for med fast spilletid og stor succes. Højbjerg var ikke altid i kridthuset hos Åge Hareide, som undlod at udtage ham til landsholdstruppen i lige godt to år, heldigvis ser Kasper Hjulmand et større lys i Tottenham-spilleren, som nu er stensikker starter på landsholdets centrale midtbane. Højbjergs drive og arbejdsraseri bliver helt sikkert afgørende for Danmarks chancer ved VM.

Spil på Pierre-Emile Højbjerg ved VM

Pierre-Emile Højbjerg kan forhåbentlig hjælpe Danmark på vej mod et stort VM-resultat. Se VM-oddsene, der afspejler de danske vinderchancer.