18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Neymar

Den 30-årige brasilianske superstjerne er en spiller, som virkelig skiller vandene. Han er kontroversiel både inde og ude for kridtstregerne, hvor han ofte er involveret i dramatik af den ene eller anden art. Man kan dog ikke tage noget fra hans fodboldfærdigheder. Den brasilianske 10’er er en rigtig showmand, han har en teknik udover det sædvanlige, et uovertruffen overblik, han scorer, han assisterer – han kan det hele, så længe han holder hovedet koldt. Neymar toppede både assist – og topscorerlisten for Brasilien i VM-kvalen, så han bliver selvfølgelig helt afgørende for brasilianernes VM-chancer.

Neymar
Foto: Bildbyrån

Både i PSG og på det brasilianske landshold har Neymar som oftest udgangspunkt på venstre kant, hvor han har plads til at blive retvendt, udfordre sin direkte oppasser, eller trække ind i banen og sætte sine medspillere i scene. Brasilianerens karakteristika egner sig både til at være klassisk kantspiller, men så sandelig også til at agere 10’er. Han er Brasiliens foretrukne straffesparksskytte, og kan også uden problemer kringle et frispark i nettet, så der gode muligheder for at se ham som målscorer ved VM.

Flamboyante Neymar var skadet og dermed ikke med ved Brasiliens seneste Copa America-triumf i 2019, og det er heller ikke blevet til en VM-titel endnu, så brasilianeren må efterhånden være sulten efter at løfte et trofæ for hjemlandet.

Spil på Neymar ved VM

De aktuelle VM odds viser, at Brasilien har potentiale til at gå langt i turneringen. Dermed styrkes Neymars topscorerkandidatur i turneringen naturligvis også.