18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Mikkel Damsgaard

Han ser ikke voldsomt faretruende ud med sin spinkle kropsbygning og sit nuttede babyface, men tag ikke fejl, Damsinho er en virkelig farlig ung mand, noget som flere forsvarsspillere måtte sande ved EM sidste sommer. Damsgaard har som oftest udgangspunkt på kanten eller den offensive midtbane, hvor han med sin gudsbenådede teknik, sit eminente blik for spillet, og vævre driblinger er en konstant trussel på den sidste tredjedel af banen.

Mikkel Damsgaard
Foto: Bildbyrån

Den 22-årige kreatør startede karrieren ud som en del af FC Nordsjællands fremragende talentfabrik, hvor han i 19/20-sæsonen brød endeligt igennem i Superligaen med et hav af mål og assist. De fornemme præstationer gik ikke ubemærket hen, og derfor gik turen i sommeren 2020 til den italienske Serie A, mens han i løbet af sommeren blev hentet til Brentford i Premier League. Sidste sæson var Damsgaard ramt af en knæskade, som gjorde ham ukampdygtig i mange måneder, men nu er der igen styr på bentøjet, så forhåbentlig er han helt oppe i gear til vinterens VM-slutrunde.

Inden EM-slutrunden sidste sommer var Damsgaard et relativt ubeskrevet blad på a-landsholdet, men med Eriksen ude blev det kreative ansvar pludselig lagt på den unge teknikers skuldre, og hold nu op, hvor han greb chancen! Damsinho var essentiel for den danske EM-succes med sit fremragende blik for sine medspillere og sin eminente sparketeknik, som han viste prøver på med et voldsomt flot frisparksmål mod England i semifinalen.

Spil på Mikkel Damsgaard ved VM

Mikkel Damsgaard kan forhåbentlig hjælpe Danmark på vej mod et stort VM-resultat. Se VM-oddsene, der afspejler de danske vinderhancer.