18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Memphis Depay

Den 28-årige Barcelona-spiller er en ung mand med store armbevægelser. Han er proppet med tatoveringer, har store diamantøreringe, guldtænder, hurtige solbriller, og så udgiver han rapmusik i sin fritid. Depay er noget af en karakter, men også en gudsbenådet fodboldspiller, og Hollands helt store offensive omdrejningspunkt. Hans teknik er i topklasse, han har blik for sine medspillere, og så har han en eminent sparketeknik, som kommer Holland til gode, når der skal sparkes frispark og straffespark.

Memphis Depay
Foto: Ritzau Scanpix

Depay fik sit store gennembrud på venstrekanten i PSV, men har med tiden udviklet sig mere til at være en decideret angriber, enten som 9’er i Barcas tremandsangreb eller som del af Hollands tomandsangreb. Memphis er bevægelig, og er god til at finde plads ved enten af falde lidt ned i banen eller bevæge sig ud på kanten, hvorfra han enten kan sætte sine medspillere op til mål eller selv gå på kassen. Den hollandske angriber endte som nummer 1 på topscorerlisten i den europæiske VM-kval, og endte samtidig på en delt 1.plads på assistlisten. 18 målinvolveringer i 10 kampe. Depay er uhyre vigtig for det hollandske landshold!

Holland er havnet i en relativt blød gruppe til VM, så der bør være udmærkede chancer for at Depay kan bygge videre på de fremragende takter fra kvalifikationen. Én ting er sikkert, Depay har hovedansvaret for at Holland kommer på måltavlen, hvad enten det bliver med assist eller mål fra egne støvler.

Spil på Memphis Depay ved VM

Kan Memphis Depay hjælpe Holland mod et godt resultat ved VM i fodbold? De aktuelle VM odds afslører, at bookmakerne holder Memphis og co. som mere oplagte turneringsvindere end Danmark.