18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Martin Braithwaite

Den 31-årige vestjyde er ikke som vestjyder er flest. Esbjergenseren sætter nemlig ikke sit lys under en skæppe, og janteloven virker til at være en by i Rusland for den hurtige kantspiller. Braithwaite har ambitioner, og han er ikke bange for at sige det højt. På landsholdet har han som oftest udgangspunkt på en af de to offensive kanter, men kan også bruges som 9’er. Braithwaite er ekstrem hurtig, atletisk, og har god springkraft. Han har kæmpe selvtillid, og lægger sit spil op på et meget højt niveau, og derfor er der ofte også store udsving i hans aktioner.

Martin Braithwaite
Foto: Bildbyrån

Braithwaite er en god offensivspiller med åbenlyse spidskompetencer, men det var nok alligevel de færreste, som havde regnet med at han en dag skulle tørne ud for selveste FC Barcelona. Kæmpe oplevelse og kæmpe skulderklap til esbjergenseren, som altid har troet på egne evner. Den danske kantspiller er i løbet af sommeren skiftet til Espanyol, hvor der er udsigt til langt mere spilletid end hos Barcelona. Fedt for det danske landshold og Braithwaithe selv!

Braitwaithe var fast starter under sidste sommers EM-slutrunde, og med forventet fast spilletid i La Liga, så er han endnu engang et godt bud på en af de danskere, som skal indtage græstæppet fra første fløjt ved VM.

Spil på Martin Braithwaite ved VM

Martin Braithwaite kan forhåbentlig hjælpe Danmark på vej mod et stort VM-resultat. Se VM-oddsene, der afspejler de danske vinderhancer.