18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manuel Neuer

Generelt kan målmænd fortsætte karrieren lidt længere end markspillere, og det er den 36-årige tyske landsholdsmålmand Manuel Neuer et glimrende eksempel på, for alderen begynder at presse sig på, men han er stadig en af verdens allerbedste målmænd. Bayern

Manuel Neuer
Foto: Ritzau Scanpix

München-målmanden nærmest redefinerede målmandsspillet for år tilbage, da han med sit indtog på fodboldscenen, viste vigtigheden af at have en målmand, som ikke kun er god med hænder, men også med fødderne. Den tidligere tyske landstræner Joachim Löw har sågar udtalt, at Neuer er så god med fødderne, at han sagtens kunne spille på midtbanen.

Neuer er en fantastisk ’shot-stopper’, mens han med sin årvågenhed og modige målmandsspil, altid er klar til at stoppe modstanderens kontraangreb ved nærmest at agere sweeper. Det er ikke uden grund, at Bayern-målmanden fem gange er blevet kåret til verdens bedste målmand.

Det tyske plankeværk har masser af erfaring, og har nærmest vundet alt hvad man kan komme i nærheden af i international fodbold, så selvfølgelig er han også anfører for det tyske landshold. Manuel Neuer bliver helt afgørende, hvis Tyskland skal vinde endnu en VM-slutrunde.

Spil på Manuel Neuer ved VM

Manuel Neuer kommer næppe til at gøre sig gældende ved populære spilobjekter som topscorer odds, men til gengæld kan du indirekte spille på Neuer ved at spille på VM odds, der omhandler antallet af indkasserede mål for Tyskland.