18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Luka Modric

37-årige Luka Modric er det helt store, kreative omdrejningspunkt på det kroatiske landshold. Selvom Real Madrid-dirigenten ikke længere er nogen vårhare, arbejder både stænger og hjerne fortsat så hurtigt, at han ofte er et skridt foran sine modstandere – og dermed i stand til at sætte sine offensive kollegaer i scene. Luka Modric er 10’er, og har sit udgangspunkt på den offensive midtbane.

Luka Modric
Foto: Ritzau Scanpix

Luka Modric er kroaternes foretrukne valg fra 11-meterpletten, og det er således ham, Zlatko Dalic sætter sin lid til, når spillets største chance skal eksekveres. Luka Modric er ligeledes anfører for landsholdet, hvilket giver ham en naturligt høj position i det kroatiske hierarki.

Skal Kroatien have succes ved VM 2022, kræver det, at Luka Modric rammer topniveauet og viser vejen for den nye generation, der skal forsøge at løfte arven fra spillere som Mario Mandzukic og Ivan Rakitic, der ikke længere optræder i den ternede trikot.

Luka Modric vandt Golden Ball-prisen som turneringens bedste spiller ved VM-slutrunden i 2018, da Kroatien fik sølv, og han formåede (derfor ikke overraskende) også at komme på FIFAs All-Star Team, ligesom han klarede cuttet, da fansene afsagde dommen og kårede deres FIFA.com Fan Dream Team.

Spil på Luka Modric ved VM

Vi giver dig løbende de bedste VM odds her på SpilXperten. Du kan spille på Luka Modric, hver gang Kroatien er i aktion, og midtbanedirigenten er også på listen over mulige topscoreremner.