18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Luis Suarez

Den 35-årige angriber er virkelig en spiller, som deler vandene. På banen får han ofte rodet sig ud i alskens ballade, som nogle gange gør ham svær at holde af. De til tider usympatiske handlinger på banen skyldes i høj grad en kæmpe vindermentalitet. Der er ingen tvivl om, at Suarez vil vinde for enhver pris, det fik vi at se ved både VM 2010 og VM 2014, hvor henholdsvis Ghana og Italien oplevede uruguayanerens ’beskidt tricks’ på nærmeste hold.

Luis Suarez
Foto: Bildbyrån

På trods af den fremskredne fodboldalder og mindre udtalt fart end tidligere i karrieren, så er Luis Suarez stadig en gudsbenådet angriber. Han sparker som en hest, han er stærk på låget, god til at holde i bolden, og så har han en uovertruffen målnæse. Der er ikke noget at sige til, at Suarez er den mest scorende spiller på det uruguayanske landshold nogensinde, han har hele pakken, og var i sin prime en af verdens allerbedste angribere. Efter omkring 15 år i henholdsvis Æresdivision, Premier League og La Liga, er Suarez til denne sæson vendt hjem til uruguayske Club Nacional, hvor han startede karrieren i tidernes morgen.

Med alderen in mente, kan det ende med at blive Suarez’ sidste VM-slutrunde, men hans betydning for landsholdet er stadig kæmpestor. Nacional-angriberen endte således som Uruguays mest scorende angriber i VM-kvalen, og der er ingen tvivl om, at han endnu engang bliver en utrolig vigtig brik i Uruguays stræben på at spille sig videre til knockout-kampene til en VM-slutrunde.

Spil på Luis Suarez ved VM

Luis Suarez er blevet ældre, men han har ikke glemt, hvor målet står. Derfor er han selvfølgelig et oplagt topscorer-bud fra Uruguay. Tiden må vise, om bookmakerne tør udbyde odds på, om der er ekstra meget bid i Suarez.