18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lionel Messi

35-årige Lionel Messi er selvfølgelig den helt store stjerne på det argentinske landshold. Alderen presser sig så småt på, men med en fodboldforståelse og en teknik udover det sædvanlige, samt et drev med bolden, som får de fleste forsvarsspillere til at ryste i bukserne, så er han stadig frygtindgydende. Den teknisk begavede PSG-kreatør er eminent til at sætte sine holdkammerater op til mål, og har heller ikke selv glemt, hvordan man finder vej til målnettet.

Lionel Messi
Foto: Bildbyrån

Messi er det altoverskyggende omdrejningspunkt hos argentinerne. Han bærer selvfølgelig 10’eren og anførerbindet, han sparker straffespark, han sparker frispark… Den syvdobbelte Ballon d’Or-vinder er involveret i stort set alt hvad der kommer fra den argentinske offensiv. Hvis VM 2022 skal blive en argentinsk succeshistorie, så kræver det, at Lionel Messi rammer det tårnhøje niveau, han har vist så mange gange før i karrieren.

Argentina har ikke vundet VM siden 1986, og Lionel Messi er mange gange blevet skudt de manglende trofæer med landsholdet i skoene, men måske der er lysere tider på vej. Sidste år lykkedes det nemlig Messi og co. at vinde Copa America for første gang siden 1993. Er der mon også en VM-triumf i vente for Argentina?

Spil på Lionel Messi ved VM

Lionel Messi er altid et af de varme spilobjekter i forbindelse med store slutrunder, og VM 2022 er ingen undtagelse. Den argentinske troldmand er også en af kandidaterne til at tage topscorertitlen.