18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kylian Mbappe

Han er kun 23 år, men har allerede løftet VM-trofæet i 2018, hvor han desuden blev kåret til slutrundens bedste unge spiller efter at have scoret 4 mål i 7 kampe i en alder af bare 19 år. Mbappe er det nok mest lysende talent på den internationale fodboldscene. Den unge franskmand er vanvittigt hurtig, teknikken er i top, driblingerne skarpe, og så er han kold som is, når han skal sparke bolden i kassen. Mbappe har alt hvad en moderne angriber skal have, og det er de færreste forsvarsspillere, som kan stille noget op, når han rammer dagen.

Kylian Mbappé
Foto: Ritzau Scanpix

PSG-stjernen kan dække alle pladser i angrebet, men tager ofte udgangspunkt på enten højre eller venstre kant, hvor han har de bedste muligheder for at bruge sin fart til at sætte sig selv eller holdkammeraterne op til mål. I indeværende sæson topper han både topscorer- og assistlisten i Ligue 1, så det er ikke blot en målscorer vi har med at gøre her, Mbappe har også blik for sine medspillere.

EM 2020 blev aldrig Mbappes slutrunde, og det var også en af årsagerne til et tidligt fransk exit. Den unge angriber måtte drage hjem til Frankrig med 0 mål og 1 sølle assist for fire kampe. Hvis Frankrig skal have succes ved VM i Qatar, så kræver det, at Mbappe rammer det tårnhøje niveau, vi ved han besidder.

Spil på Kylian Mbappe ved VM

Kylian Mbappe er en af favoritterne til at blive topscorer ved VM 2022. Han er også medvirkende til, at VM odds i øjeblikket holder Frankrig blandt favoritterne til titlen.