18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Keylor Navas

Costa Rica vælter sig ikke i store internationale fodboldstjerner, men i Keylor Navas råder de altså over en målmand i verdensklasse. Det 35-årige plankeværk fik sit helt store gennembrud ved VM i 2014, hvor han spillede en fundamental rolle i Costa Ricas overraskende march til kvartfinalen. Navas er en iøjnefaldende målmand, som med sine fremragende reaktionsevner ofte disker op med spektakulære redninger. Costaricaneren er energisk, fokuseret, og udgør altid en sikker sidste skanse. Ham får Costa Rica god gavn af, når de i gruppespillet skal krydse klinger med store fodboldnationer som Tyskland og Spanien.

Keylor Navas
Foto: Ritzau Scanpix

Før hans endelige gennembrud ved VM i 2014 var det nok ikke mange, som kendte den energiske målmand, der dengang tørnede ud for Levante. De flotte præstationer fik dog selveste Real Madrid på banen, og her fik Navas succes fra start, da han blev kåret til La Ligas bedste målmand i hans første sæson for klubben. I den spanske kongeklub blev det blandt andet til tre Champions League-titler og et enkelt spansk mesterskab. Siden 2019 har Navas tørnet ud for PSG i Ligue 1, hvor han indtil videre har været med til at hente to franske mesterskaber hjem til Paris. I indeværende sæson har målmanden dog stadig de første minutter til gode, da italienske Donnarumma har sat sig på pladsen som førstemålmanden.

VM i Qatar bliver Costa Ricas tredje VM-slutrunde på stribe, og i en hård pulje med Spanien, Tyskland og Japan bliver der i den grad brug for Navas’ fremragende evner på stregen.

Spil på Keylor Navas ved VM

Det er småt med de direkte spilvarianter på Keylor Navas ved VM i Qatar, men du kan indirekte tjekke målmandens betydning ved at nærsturdere VM oddsene på antallet af mål indkasseret i Costa Ricas gruppekampe.