18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kevin De Bruyne

Den 31-årige belgier er en af verdens allerbedste midtbanespillere i disse år, måske endda den bedste. Der findes ganske få fodboldspillere i verden, som har samme evne til at diktere fodboldkampe som De Bruyne gør det. Den rødmossede Manchester City-dirigent har et fantastisk førstetouch, en eminent evne til at sætte sine medspillere op foran mål, han scorer selv masser af mål med hans sene løb i feltet, men er samtidig også en utrolig hårdtarbejdende midtbanespiller, som tilmed formår at lægge en dæmper på spillet, når der er brug for det – Kort sagt, Kevin De Bruyne har hele pakken.

Kevin De Bruyne
Foto: Bildbyrån

Præcis hvor fundamental den belgiske dirigent er for det belgiske landshold fik vi danskere at se fra første parket ved EM 2020, hvor en småskadet De Bruyne fra bænken, så Danmark gå til halvleg med en fortjent 1-0 føring. Belgierens indtog i 2.halvleg ændrede kampen fuldkommen, og Belgien løb afsted med en 2-1 sejr efter både mål og assist af den alsidige midtbanespiller.

Det er ved at være sidste skud i bøssen, hvis Belgiens ’gyldne årgang’ skal løfte trofæer, så det bliver altafgørende, at Kevin De Bruyne er fit for fight og klar til at strø om sig med sukkerbolde til de forreste folk.

Spil på Kevin De Bruyne ved VM

Du behøver ikke at grave dybt i de aktuelle VM odds for at finde ud af, at Kevin De Bruyne er blandt favoritter til at slutte som både topscorer og turneringens spiller.