18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kasper Schmeichel

Vores 35-årige landsholdsmålmand Kasper Schmeichel er en elskelig skikkelse, som er elsket af alle danske rooligans. Det danske plankeværk fik sin landsholdsdebut tilbage i 2013 i en venskabskamp mod Makedonien i en alder af 26, men efterfølgende skulle der gå over et år før Schmeichel for alvor blev førstevalg på landsholdet. Siden efteråret 2014 har den danske målmand stort set stået samtlige kampe for Danmark, som han i skrivende stund har repræsenteret 84 gange.

Kasper Schmeichel
Foto: Ritzau/Scanpix

Man skal ikke have set mange kampe med Kasper Schmeichel for at vide, at han er en voldsomt dedikeret fodboldspiller. Han har en enorm drivkraft, og stræber hele tiden efter at blive bedre. Den danske landsholdsmålmand er en rigtig ledertype, han tager ansvar, han dirigerer og forlanger enormt meget af sine medspillere. Schmeichel har gode reaktionsevner, som gør ham til en fabelagtig shotstopper, han er modig, og så er han heller ikke helt tosset med bolden ved sine fødder.

Junior Schmeichel har haft nogle store sko at fylde ud efter farmand, som er den bedste danske målmand gennem tiderne, men efterhånden må man sige, at han er trådt ud af farmands fodspor og har etableret sig selv som en klasse målmand. Kasper skiftede i løbet af sommeren engelske Leicester ud med franske Nice, og indtil videre har Ligue 1-karrieren ikke været en udpræget succes. Den danske landsholdsmålmand har måtte høre kritik for præstationerne på banen, og har sågar været hensat til bænken i flere tilfælde. Lad os håbe, at han får overbevist i det franske, så vi får en varm og tilfreds sidste skanse med til VM i Qatar.

Spil på Kasper Schmeichel ved VM

Kasper Schmeichel kan forhåbentlig hjælpe Danmark på vej mod et stort VM-resultat. Se VM odds, der afspejler de danske chancer, her.