18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kasper Dolberg

Dolleren, ismanden.. Kært barn har mange navne. Den blonde dansker er en ækte angriber med næse for mål og is i blodet. Selvom han måler pænt høje 187 cm, så er han ikke umiddelbart en tank centre forward. Dolberg har sine styrker med bolden ved sine fødder, han er god til kombinere, han har knivsparke vendinger, en udsøgt sparketeknik og glimrende luftspil. Vi har at gøre med en rigtig målræv.

Kasper Dolberg
Foto: Bildbyrån

Den fåmælte midtjyde drog i en tidlig alder fra hjemstavnen Silkeborg til en af verdens største talentfabrikker, Ajax. Her fik han i 16/17 et voldsomt gennembrud på førsteholdet, hvor han lavede et hav af mål, det ene mere spektakulært end det andet. Træerne er dog ikke vokset ind i himlen for Dolleren, som siden har kæmpet med at holde det høje niveau fra gennembrudssæsonen, først i Ajax, siden i Nice, og nu turen altså gået til Sevilla, hvor han forhåbentlig kan få sat fut i karrieren.

Dolberg var Danmarks skarpeste angriber ved sidste sommers EM-slutrunde, hvor han scorede tre gange i knockout-kampene, men er ovenpå en skuffende sæson i Ligue 1 i fjor, er han ikke garanteret en startplads i det danske angreb. Topniveauet er højt, men bundniveauet ligeledes lavt. Lad os håbe på, at den iskolde angriber finder spilleglæden i Spanien, så han er propfyldt med selvtillid til VM i Qatar.

Spil på Kasper Dolberg ved VM

Kasper Dolberg kan forhåbentlig hjælpe Danmark på vej mod et stort VM-resultat. Se VM-oddsene, der afspejler de danske vinderhancer.