18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Jonas Wind

Hvem kommer mon til at starte som 9’er til Danmarks første kamp ved VM? Corner, Dolberg, Højbjerg eller Wind? I sidste sæson viste sidstnævnte sig overordentligt godt frem. 23-årige Wind er en fysisk stærk angriber, som fungerer helt fantastisk som opspilsstation. Ligegyldigt i hvilken højde eller fart bolden kommer imod ham, så får han med sin fremragende teknik taget bolden til sig og spillet videre til sine medspillere. Københavneren har et fremragende blik for spillet, han er iskold foran kassen, hvor han er en trussel både med fødder og hoved.

Jonas Wind
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Efter stor succes i FCK over de seneste par sæsoner drog Wind til tyske Wolfsburg i vinters, og her stillede skeptikerne sig tvivlende over for om ikke angriberens manglende fart ville blive et problem i den tempofyldte Bundesliga, men den unge angriber har gjort de kritiske røster til skamme. Faktisk gjorde Wind det så godt, at han på kun en halv sæson gjorde sig fortjent til en nominering i kategorien ’årets unge spiller’. Wolfsburg-angriberen har bevist at, man ikke behøver at være verdens hurtigste, hvis andre spidskompetencer er i top.

Wind har fået en uheldig start på indeværende sæson, da han en skade har holdt ham ude siden første kamp, men hvis han ellers når at komme op i omdrejninger, så skal det nok blive til en startplads eller to i Qatar.

Spil på Jonas Wind ved VM

Jonas Wind kan forhåbentlig hjælpe Danmark på vej mod et stort VM-resultat. Se VM-oddsene, der afspejler de danske vinderhancer.