18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Joakim Mæhle

’Prinsgemæhlen’ som han bliver kaldt i folkemunde, har taget det danske landshold med storm siden debuten i 2020, og især ved sidste sommers EM-slutrunde fik han endegyldigt etableret sig som en stjerne på det danske landshold. Med udgangspunkt på venstre wingback farer Mæhle frem og tilbage over banen med kæmpe energi, og netop hans store løbekapacitet er en af hans helt store styrker.

Den danske back er ansvarlig i den defensive fase af spillet, mens han offensivt har været helt ekstraordinær for Danmark med hans store opportunisme – han dribler, udfordrer og bidrager med masser af mål og assist. 14 målinvolveringer i 29 kampe er ikke helt tosset for en wingback!

Joakim Maehle
Foto: Ritzau/Scanpix

Den 25-årige landsholdsprofil tog i 2017 fra AaB til Genk i den belgiske Jupiler League, og her begyndte Mæhle virkelig at vise sine kvaliteter. Det blev bemærket i Italien, hvor Atalanta lagde en stor slat penge for danskerens evner, men halvandet år inde i det italienske eventyr er det gået lidt i stå. Den danske wingback finder ikke ofte nok vej til startopstillingen hos italienerne, og mange med rødhvide briller havde nok håbet på et sommerskifte. Der er dog ikke en finger at sætte på landsholdspræstationerne, så mon ikke, at Mæhle nok ska levere til VM 2022 i Qatar?

Spil på Joakim Mæhle ved VM

Joakim Mæhle både assisterede og kom på måltavlen ved den seneste slutrunde. Tjek VM-oddsene for at blive klogere på Joakim Mæhles, og resten af landsholdets, chancer ved slutrunden.