18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Joachim Andersen

Den danske midterforsvarer virker til at være steget i hierarkiet på det danske fodboldlandshold siden sidste sommers EM-slutrunde, hvor Jannik Vestergaard stod foran i køen. Efter en stærk sæson hos Crystal Palace i Premier League ser Andersen ud til at stå noget skarpere end Vestergaard, som ikke får spilletid hos Leicester. Der kan ikke længere være tvivl om, at Joachim Andersen kommer til at sidde på den tredje og sidste plads i tremandsforsvaret.

Joachim Andersen
Foto: Bildbyrån

26-årige Joachim Andersen skiftede i en ung alder til Twente, hvor han gik fra ungdomsspiller til fast mand i Æresdivisionen. Siden er turen gået forbi Sampdoria i Serie A, Lyon i Ligue 1, og de seneste to sæsoner har han tørnet ud som fast mand i Premier League for henholdsvis Fulham og Crystal Palace. Andersen er en stor og stærk kleppert, som måler 192 cm, han er duelstærk, god på låget, og så er han ligesom de andre midterforsvarere på landsholdet, virkelig god med bolden.

Andersens helt store gennembrud kom for Sampdoria i Serie A, og siden har han med små og sikre skridt fortsat sin fine udvikling. Hvis den store dansker kan holde niveauet fra seneste sæson i Crystal Palace, hvor han var en vigtig brik på Patrick Vieras mandskab, så bør han være sikret en plads i startelleveren i Danmarks første kamp ved VM den 22. november.

Spil på Joachim Andersen ved VM

Joachim Andersen kan forhåbentlig hjælpe Danmark på vej mod et stort VM-resultat. Se VM-oddsene, der afspejler de danske vinderhancer.