18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Jesper Lindstrøm

Oookay, Lindstrøms karriere har taget fart over de seneste to sæsoner. Efter en uforløst debutsæson for Brøndby i 18/19, hvor den unge offensivspiller var inde og ude af holdet, fik han sit endelige gennembrud i Superligaen i den efterfølgende sæson, hvor han med et hav af mål og assist var en kæmpe profil i Brøndbys mesterskabssæson. I den forgange sæson tørnede han ud for Frankfurt i Bundesligaen, og den har han taget med storm! Lindstrøm blev kåret til årets unge spiller i den bedste tyske række, og vandt også Europa League med Frankfurt. Den unge mand har raketfart på.

Jesper Lindstroem
Foto: Bildbyrån

22-årige Lindstrøm kan gøre sig på flere af de offensive positioner, han har kvaliteterne til både at spille 10’er, 8’er og kantspiller, men på landsholdet er det nok sidstnævnte position, hvor han har størst mulighed for en startplads. Den unge mand fra den københavnske vestegn er en dynamisk spiller med god teknik og et fremragende antrit, hans hurtighed med bolden gør ham til en konstant trussel, når han løber mod modstanderens felt, og så gør det ikke noget, at han også har en fremragende afslutningsfod.

Den danske offensiv har virkelig noget at skyde med for tiden, og Jesper Lindstrøms stejlt opadgående formkurve er fremragende nyt. Han skal nok kunne lave lidt ballade i Qatar.

Spil på Jesper Lindstrøm ved VM

Jesper Lindstrøm kan forhåbentlig hjælpe Danmark på vej mod et stort VM-resultat. Se VM-oddsene, der afspejler de danske vinderhancer.