18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Jens Stryger Larsen

Den blonde lollænder var i sine følelsers vold, da han i juni sikrede Danmark en 2-1 sejr i Nations League ude mod Østrig med en fremragende kasse. Jens Stryger kom nemlig fra en svær sæson i Udinese, hvor han blev frosset helt ude af holdet, og ikke fik lov at sætte en fod på fodboldbanen fra november 2021. Det flotte mål mod Østrig var en kæmpe forløsning, og starten på et nyt kapitel, for Stryger har nemlig byttet den italienske klub ud med tyrkiske Trabzonspor, hvor han er en fast del af startelleveren.

Jens Stryger Larsen
Foto: Bildbyrån

31-årige Stryger brød i tidernes morgen igennem i Brøndby IF i Superligaen, og nåede også at være forbi FC Nordsjælland inden han drog mod det store udland i 2014. Her er det blevet til tre sæsoner for Austria Wien og fire sæsoner for Udinese i Serie A, og nu er turen altså gået til Trabzonspor, hvor der er mulighed for at spille Europa League, og forhåbentlig kæmpe med om trofæer i Tyrkiet.

Jens Stryger Larsen har stor erfaring fra landsholdet og sine mange år i udlandet, og er derfor også en af Hjulmands tro væbnere. Stryger er en rigtig arbejdshest, som altid giver sig 100%. Han kan husere på både højre- og venstreback, så selvom han ikke umiddelbart er tiltænkt en startplads ved VM, så skal det sikkert nok blive til en del spilleminutter pga. hans altid stabile niveau og store erfaring.

Spil på Jens Stryger Larsen ved VM

Jens Stryger Larsen kan forhåbentlig hjælpe Danmark på vej mod et stort VM-resultat. Se VM-oddsene, der afspejler de danske vinderchancer.