18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Jannik Vestergaard

Her snakker vi forsvarsklippe i bogstaveligste forstand. Jannik Vestergaard er med sine 199 cm nemlig et ordentligt skur, og har af den grund selvfølgelig også sine største styrker i luftspillet. Højden bliver ikke kun brugt til at stange indlæg væk fra Kasper Schmeichels målfelt, Vestergaard har nemlig god timing på de offensive dødbolde, hvor han er en konstant trussel i luftrummet. Lidt ukarakteristisk for så stor en forsvarsspiller, så er Vestergaard ganske god med bolden, og er med sin fine venstrepote ikke bange for at bryde kæderne med afleveringer op i banen.

Jannik Vestergaard
Foto: Bildbyrån

Vestergaard skiftede i en ung alder Brøndby ud med Hoffenheim, hvor han over årene udviklede sig til en fast bestanddel af tyskernes midterforsvar. De fine bedrifter gik ikke ubemærket hen, og siden er det kun gået én vej i forhold til klubber og transfersummer. Den nu 30-årige dansker har været forbi Werder Bremen, Gladbach, Southampton, og er aktuelt at finde hos Leicester i Premier League. Det danske fyrtårn fik ikke meget spilletid i sidste sæson, og er i indeværende røget helt ud i kulden. Det betyder også, at Vestergaards startplads i det danske tremandsforsvar pt. er langt væk, ja, faktisk er det ikke sikkert, at han overhovedet bliver en del af truppen, hvis ikke situationen ændrer sig.

Spil på Jannik Vestergaard ved VM

Jannik Vestergaard kan forhåbentlig hjælpe Danmark på vej mod et stort VM-resultat. Se VM-oddsene, der afspejler de danske vinderhancer.