18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hassan Al-Haydos

Navnet vækker nok ikke genklang hos særlige mange fodboldfans i den vestlige verden, men tag ikke fejl, Hassan Al-Haydos er superstjernen for værtsnationen Qatar. Med sit karakteristiske tandsæt, fantastiske teknik, og et knaldhårdt spark med højreskøjten er han en yderst populær mand i hjemlandet. Oftest tager Al-Haydos udgangspunkt på højre kant, men kan dække alle de offensive positioner, og må siges at være det helt store offensive omdrejningspunkt hos værterne. 

Hassan Al-Haydos
Foto: Bildbyrån

31-årige Hassan Al-Haydos tørner til daglig ud for Al-Sadd, som han har repræsenteret siden han var en ung purk, og i hjemlandet bliver han derfor betragtet som lidt af en ’one-club-man’. På landsholdet har han været med i umenneskelige tider, og med hans +150 landskampe på CV’et er han selvfølgelig det naturlige anførervalg, ligesom han i øvrigt er det i Al-Sadd.

Selvom Al-Haydos har spillet hele karrieren i barndomsklubben Al-Sadd, så har han alligevel haft mulighed for at suge til sig fra et par af de bedste. Han har således både spillet sammen med Raul og Xavi, og hvem ved, måske han har lært et trick eller to, som skal vises frem til VM?

Spil på Hassan Al-Haydos ved VM

Kan Qatar snuppe en sejr eller to i gruppespillet? VM odds indikerer, at Qatar får det svært, men med lidt Hassan Al-Haydos magi kan intet udelukkes.