18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Harry Kane

29-årige Harry Kane kommer til at spille en afgørende rolle for England ved VM 2022. Tottenham-stjernen er Gareth Southgates foretrukne valg i angrebet, og det kan man godt forstå. For med en eminent sparketeknik, sublimt hovedspil, samt et overraskende godt blik for sine medspillere, så er Kane en af verdens på sin position. Godt nok spiller han i nummer 10, men lad jer ikke narre, han er altså en af slutrundens bedste 9’ere.

Harry Kane
Foto: Ritzau Scanpix

Harry Kane er en af de mest erfarne spillere i en ung og frisk engelsk VM-trup, så det er ganske naturligt, at en stor del af ansvaret hviler på netop ham. Kane bærer anførerbindet, han sparker straffe, ja endda også frispark i ny og næ. Den målfarlige angriber er den største stjerne på det engelske mandskab, så han skal selvfølgelig ramme niveau, hvis de skal gå hele vejen for første gang siden 1966.

Den engelske angrebsstjerne er kommet godt i gang med sæsonen, som indtil videre har budt på godt med mål og sejre i Tottenham. Kane er i topform, og det er vigtigt, hvis fansene igen skal drømme om den helt store triumf. ’Is it coming home’?

Spil på Harry Kane ved VM

Du kan oddse på Harry Kane, hver gang England er i aktion ved VM 2022. Bemærk desuden, at Harry Kane er et af de varmeste topscoreremner i turneringen.