18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Granit Xhaka

Den 30-årige schweizer er en af den slags spillere, som virkelig deler vandene. Arsenal-spilleren er nærmest blevet et omvandrende meme, pga. hans evne til at se uheldig ud med farlige boldtab og dumme røde kort, men på sine gode dage er Granit Xhaka en fremragende kontrollerende midtbanespiller. Xhaka er en virkelig god pasningsspiller, og er dygtig til at diktere fodboldkampe fra sin position dybt på midtbanen, han er fysisk stærk, og giver sig altid 100% i duellerne.

Granit Xhaka
Foto: Bildbyrån

Granit Xhaka er en naturlig leder på banen, han er ikke bange for at tage ansvar, og som en af de mest erfarne spillere på det schweiziske landshold er han også det naturlige valg som anfører. Midtbanegeneralen har en fremragende venstrefod, og er som regel god for et drømmemål eller to per sæson. Han er i hvert fald ikke bange for at tage chancen fra distancen.

Landsholdanføreren spillede en helt fremragende EM-slutrunde i 21, og var en stor del af årsagen til, at Schweiz for første gang nogensinde spillede sig i kvartfinalen til EM. Hvis Schweiz skal gentage succesen ved VM, så starter det ved kaptajn-Xhaka, som skal finde det høje niveau frem, som han viser i glimt.

Spil på Granit Xhaka ved VM

Det er næppe som topscorer, at Granit Xhaka kommer til at gøre sig gældende ved VM 2022. Til gengæld er det nærliggende at tænke, at han trækker et kort eller to – hvilket naturligvis er en del af udvalget af VM odds på slutrunden.