18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Gareth Bale

’’Wales. Golf. Madrid. In that order.’’ Over de seneste par sæsoner har Gareth Bale ikke gjort voldsomt væsen af sig for Real Madrid, waliseren virker til at have været fuldt tilfreds med kneben spilletid, en kæmpe hyre og masser af tid til at finpudse golfspillet. Derfor var det heller ikke voldsomt overraskende, da transferfrie Bale valgte at drage til Los Angeles FC i sommers. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at den langhårede waliser stadig er en fantastisk fodboldspiller, når han er skadesfri og motiveret. Det får vi flest prøver på, når han tørner ud for landsholdet, som har kvalificeret sig til VM for første gang siden 1958.

Gareth Bale
Foto: Ritzau Scanpix

Bale blev i 2013 verdens dyreste fodboldspiller, da han skiftede Tottenham ud med Real Madrid, og det vidner selvfølgelig om en spiller i topklasse. Niveauet er dalet lidt siden dengang, men på sine gode dage er Bale en voldsomt afgørende spiller. Han har fart i benene, han er stærk, han skyder som en hest, er god med låget. Der er ikke det waliseren ikke kan, når kroppen altså tillader det og motivationen er til stede.

Den 33-årige superstjerne har kun fået sporadisk spilletid for Real Madrid over de seneste sæsoner, men på landsholdet er han fortsat den ubestridte stjerne, hvilket også blev illustreret i de to VM-playoffkampe, hvor han stod for alle Wales’ tre mål. Fra sit udgangspunkt på højre kant har Bale hovedansvaret for at Wales bliver farlige på den sidste tredjedel af banen, om han så skal score, selv eller sætte sine medspillere op. Den langhårede waliser bliver altafgørende for de walisiske drømme om avancement fra gruppespillet.

Spil på Gareth Bale ved VM

Gareth Bale har en ganske udemærket målnæse, og derfor er han et naturligt bud på at blive walisisk topscorer. Tjek odds på dette, og øvrige VM odds, her på siden.