18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ferran Torres

På et spansk landshold, som er mindre profileret end vi tidligere har været vant til, så er den kun 22-årige Ferran Torres en af de mest lysende offensive profiler. Med store klubber som Valencia, Manchester City, og nu Barcelona på CV’et kan der ikke herske meget tvivl om Torres’ talent. Barcelona-spilleren kan dække begge kanter uden problemer, og huserer også i rollen som falsk 9’er i ny og næ.

Ferran Torres
Foto: Bildbyrån

Torres er ganske alsidig som type. Med hans sublime teknik passer han perfekt til den boldbesiddende fodbold, som det spanske landshold ynder at praktisere, men han har samtidig så meget fart i støvlerne, at han er dødsensfarlig i omstillingsspillet. Med udgangspunkt i venstre side kan Torres trække ind i banen og trykke af med den foretrukne højreskøjte, mens han med udgangspunkt i højre side har bedre forudsætninger for at gå hele vejen til baglinjen og søge indlægget.

Den unge tekniker var for første gang med til en slutrunde på seniorplan i sommer, da han hjalp Spanien hele vejen til EM-semifinalen med to mål og en enkelt assist undervejs. I denne sæson har Torres haft svært ved at bide sig fast i Barcas startellever, men på landsholdet er der forsat tiltro til ham, så han skal selvfølgelig nok spille en rolle ved VM.

Spil på Ferran Torres ved VM

Målene kan komme fra mange sider for Spanien, og det er svært at pege på en oplagt topscorer-kandidat. Ferran Torres specials, og VM odds i det hele taget, er der mange af hos bookmakerne.