18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Ferran Torres

På et spansk landshold, som er mindre profileret end vi tidligere har været vant til, så er den kun 22-årige Ferran Torres en af de mest lysende offensive profiler. Med store klubber som Valencia, Manchester City, og nu Barcelona på CV’et kan der ikke herske meget tvivl om, at Torres er en stjernespiller in spe. Barcelona-spilleren kan dække begge kanter uden problemer, og huserer også i rollen som falsk 9’er i ny og næ.

Torres er ganske alsidig som type. Med hans sublime teknik passer han perfekt til den boldbesiddende fodbold, som det spanske landshold ynder at praktisere, men han har samtidig så meget fart i støvlerne, at han er dødsensfarlig i omstillingsspillet. Med udgangspunkt i venstre side kan Torres trække ind i banen og trykke af med den foretrukne højreskøjte, mens han med udgangspunkt i højre side har bedre forudsætninger for at gå hele vejen til baglinjen og søge indlægget.

Den unge tekniker var for første gang med til en slutrunde på seniorplan i sommer, da han hjalp Spanien hele vejen til EM-semifinalen med to mål og en enkelt assist undervejs. I Barcelona har Torres allerede vist sig frem med mål og assist, men der mangler lige den sidste koldblodighed før det helt store gennembrud kan blive en realitet. Måske det kommer til VM?


Spil på Ferran Torres ved VM

Målene kan komme fra mange sider for Spanien, og det er svært at pege på en oplagt topscorer-kandidat. Ferran Torres specials, og VM odds i det hele taget, er der mange af hos bookmakerne.