18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Enner Valencia

På et ellers ikke voldsomt stjernebesat landshold som Ecuadors, så vækker navnet Enner Valencia nok alligevel genklang hos de fleste fodboldfans. Efter en fantastisk VM-slutrunde i 2014, hvor han stod for hele tre mål i tre gruppekampe, gik turen nemlig til den engelske Premier League, hvor West Ham stod klar med en ordentlig pose penge for hans ydelser. Succesen i England udeblev desværre for den 32-årige ecuadorianeren, som nu tørner ud for Fenerbache med større succes. Angriberen er aktuelt topscorer i Super Lig med syv mål i sæsonens første seks kampe.

Enner Valencia
Foto: Bildbyrån

Valencia kan dække alle de forreste positioner på banen, og på landsholdet varierer det meget om, han har udgangspunkt i højre, venstre eller helt fremme. Fenerbache-spilleren er en rigtig tryllekunstner med bolden ved sine fødder, han er en virkelig stærk dribler, han har god fart, og så elsker han bare at udfordre sin direkte oppasser. Enner Valencia sparker godt med begge ben, og er derfor også det naturlige valg, når der skal sparkes frispark og straffe.

Det blev godt nok aldrig til det helt store gennembrud i Premier League, men på landsholdet er Valencia virkelig godt kørende! Han er den mest scorende spiller nogensinde på det ecuadorianske landshold, med mål i ca. hver anden kamp. Valencia har været med på landsholdet i mere end 10 år, og hans store erfaring har også gjort ham til kaptajn på holdet. Statistikken siger indtil videre 3 mål i 3 VM-kampe for angriberen, kan han bygge videre på den imponerende statistik i Qatar?

Spil på Enner Valencia ved VM

Enner Valencia fik netmaskerne til at blafre i 2014-udgaven af VM i fodbold, men det er måske meget at forvente, at han kan komme i spil til topscorertitlen i 2022. Til gengæld bliver han instrumental for Ecuadors succes; kan de trodse oddsene?