18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

David Alaba

Som regel er det de offensive profiler, som løber med spotlightet i moderne fodbold, men hos Østrig er forsvarsspilleren David Alaba altså den største stjerne, og samtidig lidt af en altmuligmand. På det østrigske landshold huserer han som oftest på venstre back, i Real Madrid spiller han i midterforsvaret, og i hans Bayern München-tid spillede han sågar også som venstre kant og central midt. Alaba er alsidig, han er forudsigende, teknisk stærk, hurtig, og så har han et dejligt hug med venstreskøjten.

Østrig har ikke det mest stjernespækkede mandskab ved VM, derfor springer det også i øjnene, når en spiller som Alaba render rundt på så store fodboldadresser som Bayern München og Real Madrid. Den østrigske altmuligmand er en spiller med stor international erfaring fra Bundesligaen, La Liga og Champions League, og af den grund er han også det naturlige anførervalg på landsholdet.

På et landshold uden de store individualister kommer meget til at afhænge af kollektivet, og en leder som Alaba er altafgørende for østrigsk VM-succes. Den dobbelte Champions League-vinder skal med hans erfaring først og fremmest sørge for at defensiven står snorlige, men kan med sin speed og fine venstrefod også sætte sine holdkammerater op til mål.


Spil på David Alaba ved VM

Vil du spille på David Alaba, Østrig og VM i det hele taget? Så tjek vores sektion med VM odds. Det er nok meget for langt, at defensive Alaba skulle komme i betragtning til topscorertitlen, men han er da på listen.