18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Cristiano Ronaldo

Han behøver vel næsten ikke nærmere introduktion, men den femdobbelte Ballon d’Or-vinder er bare svær at komme udenom, når vi snakker profiler til VM. Selvom alderen presser sig på med hastige skridt, så bliver Ronaldo bare ved med at smække mål i kassen. Portugiseren har sneget sig helt op på 37 år, men endte alligevel som topscorer for Manchester United i både Champions League og Premier League i sidste sæson, mens han også var mest scorende portugiser i VM-kvalen. Cristiano er helt helt speciel.

Cristiano Ronaldo
Foto: Bildbyrån

Ronaldo er en af de allerstørste (og rigeste) fodboldspillere nogensinde, så det bliver selvfølgelig en kæmpe fornøjelse at se ham indtage græstæppet til hans måske sidste VM-slutrunde. Der er ikke lige så meget kantspiller over Ronaldo som i hans unge dage. Udfordringer og 1vs1 situationer er ikke ligefrem livretten, men så er det jo heldigt, at han er så vanvittigt god til at score mål. Den portugisiske megastjerne tager stadig udgangspunkt i venstresiden nogle gange, men han har altså sine største forcer i feltet som afslutter. Højre, venstre eller hoved – Ronaldo skal nok få bolden i kassen ligegyldigt, hvordan bolden kommer. Til forskel fra sidste sæson, er Ronaldo ikke længere en del af Uniteds ideelle startellever, og spørgsmålet er, om han stadig kan stå knivskarpt til slutrunden, selv uden fuld spilletid på klubholdet?

Hvis der mangler noget i Ronaldos flotte karriere, så må det være succes ved VM. Han har allerede deltaget ved fire VM-slutrunder med exit i 1/8-finalen i 2010 og 2018, exit i gruppespillet 2014, og en pænere 4.plads i 2010. Ronaldo har lidt usædvanligt kun lavet 1 mål i hver af de slutrunder, så mon ikke, at han brænder for at vise sig frem i Qatar?

Spil på Cristiano Ronaldo ved VM

Cristiano Ronaldo blev topscorer ved den seneste EM-slutrunde, og mon ikke den portugisiske superstjerne også har kig på topscorertitlen ved VM i Qatar.