18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Christian Pulisic

De helt store internationale fodboldstjerner med ophav i USA har aldrig rigtig hængt på træerne, men i 24-årige Christian Pulisic har amerikanerne en fodboldspiller med højt internationalt niveau. På trods af sin unge alder har Pulisic allerede huseret på store europæiske fodboldadresser i Dortmund og Chelsea, og i sidste sæson blev han den første amerikaner nogensinde til at vinde Champions League-trofæet. Der er håb forude for USA, som aldrig har haft ’soccer’ helt oppe på listen over mest populære sportsgrene.

Christian Pulisic
Foto: Bildbyrån

Chelsea-spilleren huserer oftest på en af de offensive kanter, men kan også træde til som falsk 9’er og på den offensive midtbane. Pulisic er virkelig god med bolden ved sine fødder, han har antrit, overblik, fart og skarpe driblinger som sine spidskompetencer, og er en afgørende spiller på den sidste tredjedel af banen med hans individuelle kvaliteter. Med sin erfaring fra øverste fodboldhylde hviler det offensive ansvar på den unge amerikaner, og derfor er det kun naturligt, at han også tager holdets straffespark.

Pulisic var i sidste sæson præget af en del skader, men er i 2022 kommet tilbage i fulde omdrejninger både for klub- og landshold. Amerikaneren er dog ikke helt inde i varmen i Chelsea, hvor han har svært ved kæmpe sig ind i startelleveren. På trods af at have misset en håndfuld kampe i VM-kvalen endte Pulisic alligevel som topscorer for USA, og det vidner meget godt om det ansvar, som hviler på hans skuldre. Hvis amerikanerne skal videre fra gruppen, så skal den elegante kantspiller ramme niveau.  

Spil på Christian Pulisic ved VM

Hvem bliver topscorer for USA ved VM 2022? Det kunne meget vel være en herre, der hedder Christian Pulisic. Amerikanerne giver i øvrigt et trecifret odds på at vinde VM-slutrunden.