18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Christian Eriksen

Den 30-årige fynbo fremstår ofte fåmælt og en anelse tør udenfor banen, men der er intet kedeligt over Eriksen, når han først indtager grønsværen. Den danske 10’er er en exceptionel fodboldspiller med et sublimt overblik og virkelig god teknik. Men det er ikke kun med bolden, at han gør en forskel. En ofte overset kvalitet ved Eriksens spil er, at han faktisk løber solen sort i hver evig eneste kamp, og at han altid er blandt de spillere på banen, som tilbagelægger flest kilometer.

Christian Eriksen
Foto: Ritzau Scanpix

Både højre- og venstrefoden er skruet overordentlig godt på, og derfor tager han sig også af både hjørne, frispark og straffespark på det danske landshold med stor succes. Christian Eriksen er en af de mest erfarne spillere i den danske landsholdstrup, og selvom han måske ikke er den fødte ledertype, så styrer han spillet på banen med sine fremragende fodboldevner og store internationale erfaring. Han scorer, assisterer og tager temperaturen på kampene fra sin position på midtbanen.

Der var bange anelser på Eriksens vegne, da han kollapsede i Parken ved EM-slutrunden 2020, men tag ikke fejl, den danske 10’er er tilbage i fuld vigør. Eriksen lagde nogle fremragende præstationer for dagen i både Brentford og på landsholdet i løbet af foråret, mens han i indeværende sæson har været en vigtig og fast brik på Manchester Uniteds midtbane. Der er ingen tvivl om, at han bliver en af Danmarks vigtigste spillere ved VM i Qatar.

Spil på Christian Eriksen ved VM

Christian Eriksen er Danmarks bedste bud på både at toppe både topscorerliste, assistliste og kandidatur til turneringens spiller hos Danmark. Der er mange specials og Christian Eriksen odds tilgængelige, hver gang Danmark spiller.