18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Andreas Christensen

26-årige Andreas Christensen er udenfor banen ikke som nutidens fodboldspillere er flest, den danske midterforsvarer er nemlig et roligt gemyt uden hang til store armbevægelser og blingbling. Indenfor kridtstregerne følger han til gengæld med tidens tendenser, hvor han med sin årvågenhed, gode positionering, høje koncentrationsevne og fremragende pasningsspil har udviklet sig til en topspiller for både klub- og landshold. Christensen er fast starter i det danske tremandsforsvar, og har stor ære i landsholdets opblomstring over de sidste par år.

Andreas Christensen
Foto: Bildbyrån

I en alder af bare 15 år tog Christensen turen fra Brøndby til Chelsea, hvor han blev en del af den engelske topklubs akademi. Der skulle dog to års succesfuldt lejeophold i tyske Gladbach til før Chelsea endelig turde satse på den danske midterforsvar. Selvom Christensen ikke altid har været fast starter for London-klubben, så har han vist sig flot frem, og har blandt andet været med til at vinde både Europa League og Champions League, og det vidner alt andet lige om en forsvarsspiller fra øverste hylde. Denne sommer er Chelsea skiftet ud med selveste FC Barcelona, så danskerens kvaliteter på banen er altså ikke gået ubemærket hen.

Den rolige danske forsvarsklippe havde i fjor en sæson med op- og nedture i Chelsea, men der kan ikke sættes en finger på hans landsholdspræstationer. Danmark har et kvalitetsforsvar, og det skyldes ikke mindst Andreas Christensen, som i VM-kvalen var med til at holde otte clean sheets i de otte første kampe.


Spil på Andreas Christensen ved VM

Andreas Christensen kan forhåbentlig hjælpe Danmark på vej mod et stort VM-resultat. Se VM-oddsene, der afspejler de danske vinderhancer.