18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Alphonso Davies

De store internationale fodboldstjerner hænger ikke ligefrem på træerne i Canada, men i 22-årige Alphonso Davies har de canadiske fodboldfans virkelig en verdensstjerne in spe. Den offensive venstreback kom til mægtige Bayern München som bare 18-årig, og siden har han taget fodboldverdenen med storm. Davies er et fysisk pragteksemplar – stærk, atletisk og med en eksplosivitet og speed, som kun matches af få. Ingen kan løbe fra ham, men han kan løbe fra alle! Canadieren er teknisk velfunderet, en god dribler, og generelt bare en konstant trussel i offensiven.

Alphonso Davies
Foto: Bildbyrån

Davies har på trods af sin unge alder allerede fire tyske mesterskaber og en Champions League-titel på CV’et. Bayern München-backen har døjet med efterveer af Covid-19 i denne sæson, og missede derfor en del kampe i sidste sæson, men han nåede stadig at få sat et massivt aftryk på Canadas VM-kval. På landsholdet spiller Davies længere fremme på banen ind i Bayern, og fra sin position på kantet stod han for imponerende fem kasser og otte assist i tretten VM-kvalkampe.

Hvis man ikke har Alphonso Davies’ evner frisk på nethinden, kan man passende gå på YouTube og se hans assist fra CL-kvartfinalen mod Barcelona i 2020. Her foldede canadieren sig nemlig virkelig ud! Med teknik, driblinger og fart satte han et halvt Barca-hold af før han serverede bolden til en sikker scoring fra en medspiller. Hvis Canada skal spille sig videre fra gruppespillet, så starter det ved holdets største stjerne, Alphonso Davies.

Spil på Alphonso Davies ved VM

Kan Alphonso Davies markere sig som en international stjerne ved VM i fodbold? Du kan oddse på Davies og co. under hele slutrunden.