18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aleksandar Mitrovic

Den 28-årige serbiske angriber er et ordentligt skur. Højden lyder på 190 cm og badevægten siger 90 kg. Aleksandar Mitrovic er en hård hund af en angriber, som elsker en god slåskamp inden foran mål, og derfor også er en evig trussel på indlæg. Fulham-spilleren er en rigtig centre forward, som med sin fysiske styrke er god til at holde i bolden, han sparker som en hest, og er helt eminent i hovedspillet.

Aleksandar Mitrovic
Foto: Ritzau Scanpix

Det er ikke hver gang Mitrovic starter inde på det serbiske landshold, da han konkurrerer med Juventus’ Vlahovic, og der ikke altid er plads til begge, men det er svært ikke at se Mitrovic’ vej med hans nuværende form in mente. Den firskårende angriber slog i sidste sæson rekorden for flest mål i én sæson i Championship med hele 43 mål, mens han aktuelt står noteret for 6 mål i sæsonens syv første Premier League-kampe. I VM-kvalen endte han med 8 mål i 8 kampe. Vi har altså at gøre med en målsluger i sit livs form!

Aleksandar Mitrovic viste sig afgørende i den sidste og afgørende kamp i VM-kvalen, da han efter sin indskiftning i halvlegen endte med at score sejrsmålet i 2-1 sejren over Portugal, som sikrede Serbien en direkte billet til slutrunden i Qatar. Om Mitrovic starter inde eller ej, så er én ting sikker – han bliver en stor mundfuld for de fleste forsvarere til VM.

Spil på Aleksandar Mitrovic ved VM

Serbien målsluger, Aleksandar Mitrovic, kommer til at toppe holdets kandidatur til topscorertitlen ved VM 2022.