18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Achraf Hakimi

Real Madrid, Dortmund, Inter og nu PSG – Marokkanske Hakimi har på trods af sine blot 23 år allerede været forbi flere af verdens helt store fodboldaddresser. Marokkaneren fik aldrig for alvor chancen i barndomsklubben Real Madrid, men han har til gengæld brændt banen af i Bundesligaen, Serie A og nu Ligue 1, hvor han med sin fart, teknik, overblik og fabelagtige højrefod udgør en konstant trussel mod modstanderens bagkæde.

PSG-spilleren er en af verdens allerbedste spillere på sin position, og har i de seneste år været en meget eftertragtet herre i alverdens storklubber. Både på klub- og landshold huserer Hakimi på højre wingback, hvorfra han bidrager med masser af liv til offensiven, men også masser af defensiv kvalitet.

Achraf Hakimi
Foto: Bildbyrån

Med Hakim Ziyechs boykot af landsholdet kan der ikke herske nogen tvivl om, at Hakimi er den allerstørste stjerne hos marokkanerne, og wingbacken viste da også prøver på sin vigtighed for holdet ved AFCON tidligere på året, hvor hans bedrifter gav ham en plads på turneringens hold. Hakimi holdt højt niveau turneringen igennem, og krydrede indsatsen med hele to frisparksperler, som sendte Marokko videre fra gruppespillet. Der er ingen tvivl om, at det marokkanske stortalent kommer til at spille en afgørende faktor i drømmen om avancement fra gruppespillet.

Spil på Achraf Hakimi ved VM

Achraf Hakimi opererer på højre wingback, og derfor er det mere nærliggende at kigge på odds, der vedrører assists end mål. Kan Hakimi trækker overskrifter ved verdensmesterskaberne i Qatar?