18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aaron Mooy

Tim Cahill, Harry Kewell, Mark Viduka… Der har været spillere ’downunder’, som har haft fine internationale karrierer, men i disse år er det småt med de helt store profiler. Det nok mest kendte navn på vores breddegrader er 32-årige Aaron Mooy, som har tørnet ud for Bolton, Huddersfield og Brighton, og som har lige knap 100 Premier League-kampe på CV’et. Siden 2020 har australieren tørnet ud for Shanghai Port, men skiftede over sommeren til skotske Celtic, hvor han fortsat har første startplads til gode.

Aaron Mooy
Foto: Bildbyrån

Pilskallede Mooy spiller som dybdeliggende playmaker, hvor han med sine fremragende evner på bolden kan diktere Australiens spil nedefra. Han startede karrieren som 10’er, men tørner altså nu ud på den defensive midtbane, hvor hans store fighterinstinkt og gode teknik virkelig bliver sat i scene. Mooys helt store idol er David Beckham, og ligesom sit store idol, så har australieren også en solid dødboldsfod, så selvfølgelig står han både for frispark og hjørnespark for the socceroos. Mooy har hollandske aner, og har på den ene underarm tatoveret den hollandske pendant til udtrykket live, love laugh. Den slags positivisme bliver der god brug for ved VM i Qatar, hvor Australien formentlig kommer op mod overmagten, når de skal krydse klinger med Frankrig og Danmark i gruppespillet.

Spil på Aaron Mooy ved VM

Kan Aaron Mooy hjælpe Australien med at trodse VM-oddssætningen og snyde enten Danmark eller Frankrig i gruppespillet?