18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Spanien – Sverige: Odds og optakt den 14. november 2021

Foto: Bildbyrån

Sverige dummede sig gevaldigt i Georgien torsdag aften, mens Spanien indfriede forventningerne i Grækenland. Dermed har Spanien overtaget 1.pladsen her inden sidste spillerunde. Kan Sverige levere overraskelsen i Sevilla, eller må de tage til takke med playoff-pladsen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Spanien – Sverige. Der er kampstart søndag d. 14. november 2021 kl. 20:45. Se kampen på 6’eren. 

GÅ TIL


Spanien – Sverige: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Felix Brych, Tyskland
Stadion: Estadio de La Cartuja, Sevilla
Vejret: 15° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til Spanien – Sverige: Skader, karantæner og startopstillinger

VM-kvalifikationen lakker mod enden, og hvad der lignede en svensk fordel forud for sidste spillerunde, er blevet vekslet til en must-win-kamp ude mod Spanien. Vores svenske naboer havde bragt sig selv i en fordelagtig position i VM-kvalens gruppe B, men da det torsdag aften blev til et 2-0 nederlag i udekampen mod Georgien, og Spanien samtidig vandt deres udekamp mod Grækenland, ja så er rollerne nu byttet om. Spanien indtager 1.pladsen med 16 point, mens Sverige halter bagefter med 15 point. Dermed er det kun en sejr, som tæller for vores snuselskende naboer.

Spanien lagde en fin indsats for dagen i torsdagens udekamp mod Grækenland. Et opgør, som både viste prøver på spaniernes styrker og svagheder. Det spanske mandskab er ikke voldsomt sindsoprivende at se i disse år, det bliver til alt for meget boldflytteri og alt for lidt søgen efter mål. Det er en svaghed når Spanien møder de bedste hold i verden, men en styrke i kampe som i torsdags, hvor de får det til at se legende let ud at forsvare en føring, fordi de er så stærke på kuglen. En professionel indsats med en flot resultat, men en kamp hvor den neutrale tilskuer skulle bruge en ordenlig spand kaffe for at holde sig vågen.

Sverige har et stærkt sammentømret mandskab, men nøj hvor er de ringe til at skabe fodboldkampe selv. Svenskerne er helt klart bedst i rollen som underdog, hvor de qua deres fine taktiske forståelse og sammentømrede enhed intet problem har ved at stå dybt og forsvare, for så at sende individualisterne Forsberg og Isak afsted i en omstilling i ny og næ. Jovel, de havde chancer i kampen mod Georgien, men skaprheden udeblev, og så blev de straffet to gange den anden vej. Zlatan fik 90 min i benene i den kamp, men lige lidt hjalp det. Nu skal der vinder i Spanien på søndag.

Spanien:

 • Ferran Torres (Angreb, Fast) – Skadet
 • Ansu Fati (Kant, Reserve) – Skadet
 • Mikel Oyarzabal (Kant, Fast) – Skadet
 • Gerard Moreno (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Eric Garcia (Forsvar, Fast) – Skadet

Sverige:

 • Ingen kendte fravær

Spanien forventet startopstilling: Simon; Carvajal, P. Torres, Laporte, Alba; Koke, Busquets, Gavi; Sarabia, Morata, Olmo

Sverige forventet startopstilling: Olsen; Krafth, Lindelof, Nilsson, Augustinsson; Kulusevski, Ekdal, K Olsson, Forsberg; Isak, Ibrahimovic


Odds på Spanien – Sverige

Bookmakerne ser Spanien som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Sverige slipper med æren i behold

Det bliver en kamp med nerverne ude på tøjet søndag aften i Sevilla. For entet Spanien eller Sverige bliver VM-billetten sikret, mens taberen må ud i playoff-kampe. Sverige dummede sig i Georgien, og dermed er det kun en sejr, som kan bruges her. Men har de evnerne til at hente 3 point ude mod Spanien? Måske, måske ikke. Men i min optik er spanierne gjort til alt for store favoritter her.

Spanien har et godt landshold, det illustrerer en finaleplads i Nations League og en semifinaleplads til EM klart. Men bedre synes jeg heller ikke de er. De er stærke på kuglen, og kan flytte den rundt fra nu af og til juleaften, men de er ikke voldsomt farlige, og er her uden flere af de stærkeste offensive kort. De kan tilmed klare sig med en uafgjort og stadig snuppe 1.pladsen, så jeg kan ikke se noget til hinder for at en skadesfri svensk trup ikke skulle slippe med æren i behold her. Vi skal ikke længere tilbage end september for at finde en svensk sejr over selv samme modstander.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,38
Sverige plus 1 (AH)
Gå til unibet *


Spanien – Sverige: Statistik, topscorer og H2H

 • Spanien topper gruppe B med 16 point. Statistikken lyder på 5-1-1 og målscoren 14:5.

 • Sverige er nummer 2 med 15 point. Her lyder statistikken på 5-0-2 og målscoren 12:5.

 • Manchester Citys Ferran Torres topper listen for Spanien med fire mål.

 • Aleksandar Isak er Sveriges topscorer, ligeledes med fire mål.

 • Sverige vandt det omvendte opgør med 2-1 hjemme på Friends Arena i Stockholm.
Info
NavnSverigeSVE
Land
Sverige
SVE
CheftrænerJanne Andersson
Websitewww.svenskfotboll.se
Form
Statistik
Turnering
VM-kvalifikation UEFA grp. B
Kampe spillet
6
Mål
12
Mål imod
3
Rent bur
4
Gule kort
15
Turnering
EM Gruppe E
Kampe spillet
4
Mål
5
Mål imod
4
Rent bur
2
Gule kort
5
Røde kort
1
Turnering
UEFA Nations League A Grp. 3
Kampe spillet
6
Mål
5
Mål imod
13
Gule kort
9
Røde kort
1


Expected Goals: Spanien vs. Sverige de seneste tre kampe:

SpanienResultatxGSverigeResultatxG
Grækenland – Spanien(0-1)0,36 – 1,58Georgien – Sverige(2-0)0,96 – 3,87 
Spanien – Frankrig(1-2)1,1 – 1,44 Sverige – Grækenland(2-0)1,65 – 0,86
Italien – Spanien(1-2)1,25 – 1,96Sverige – Kosovo(3-0)3,37 – 0,59
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar