18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Spanien – Portugal: Odds og optakt den 4. juni 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Spanien og Portugal varmer op til EM-slutrunden med duel i Madrid. Det er mestrene fra 2008 og 2012, som møder de forsvarende europamestre fra Portugal. Begge mandskaber har overflod af talent, teknik og flair, men det spanske mandskab ser måske en kende ungt ud denne gang. Har de, hvad der skal til for at besejre et meget kompetent portugisisk mandskab? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Spanien – Portugal. Der er kampstart fredag d. 4. juni 2021 kl. 19:30. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TILSpanien – Portugal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson, England
Stadion: Wanda Metropolitano, Madrid, Spanien
Vejret: 28° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Spanien
Portugal
Odds are subject to change. Last updated 4. juni 2021 19:29.


Optakt til Spanien – Portugal: Skader, karantæner og startopstillinger

Spanien har bare et enkelt nederlag i de seneste 22 landskampe, og de kom fint fra land i VM-kvalifikationen i marts med sejre over Kosovo og Georgien, mens det blev til uafgjort mod grækerne. I efterårets Nations League vandt Spanien deres pulje og kvalificerede sig til final 4 med en meriterende sejr på knusende 6-0 i puljefinalen mod Tyskland. Mindre kan gøre det her, men Spanien plejer at vinde i de indbyrdes møder. 37 opgør har givet 17 spanske sejre og bare seks portugisiske. 

Træner Luis Enrique har udtaget fire spillere fra de engelske mestre, Manchester City, mens der også er blevet plads til David de Gea fra Manchester United. Tre spillere fra Barcelona er med, mens det ikke er blevet til EM-billetter til nogen af spillerne i Real Madrids trup. Ferran Torres og Dani Olmo var i overdådigt spillehumør i VM-kampene i marts, og kan de to ramme samme niveau, bliver Spanien endnu engang svære at tumle. Det er i hvert fald en kæmpe skuffelse, hvis de igen må forlade turneringen allerede i ottendedelsfinalerne, som de gjorde i 2016 med et 2-0-nederlag til Italien.

Portugal sigter mod at gentage triumfen fra EM for fem år siden, og på mange måder ser deres hold endnu mere komplet ud denne gang. Cristiano Ronaldo er godt nok blevet fem år ældre, men han blev kåret til årets angriber i Serie A i den overståede sæson, så han er ikke helt pensionsmoden endnu. Nu har han selskab af en stribe kompetente legekammerater i form af Bruno Fernandes, Diogo Jota og Joao Felix.

Portugal åbnede også VM-kvalen med to sejre og en uafgjort. Sejrene kom mod henholdsvis Luxembourg og Aserbajdsjan, mens den uafgjorte faldt på udebane mod Serbien. I efterårets Nations League sluttede portugiserne på 2. pladsen i en gruppe, hvor de kun blev overgået af Frankrig, mens Sverige og Kroatien blev fejet til side. Siden har deres form været støt stigende, og Portugal kommer til slutrunden blandt de absolutte favoritter. 

Spanien:

Portugal:

Spanien forventet startopstilling: De Gea; M. Llorente, D. Llorente, P. Torres, Gaya; Ruiz, Busquets, Thiago; F. Torres, Moreno, Sarabia.

Portugal forventet startopstilling: Patrício; Semedo, Fonte, Dias, Guerreiro; Moutinho, Pereira, Guedes; Fernandes, Jota, Ronaldo.


Odds på Spanien – Portugal

Oddsene til kampen viser, bookmakerne har Spanien som favorit.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 4. juni 2021 19:29.


Odds-forslag: Portugal taber ikke her

Begge hold har yderligere en testkamp, før EM går i gang. På mandag møder Spanien Litauen, mens Portugal på tirsdag skal op mod Israel. Umiddelbart noget lettere modstandere og det kan måske betyde, at det her opgør er for at matches i højt tempo og udvikle relationerne, mens de to kommende kampe mere ligner selvtillids-opbyggere før slutrunden. Så hvis det her skal forestille at være de to hold på deres maksimale, hvem er så stærkest?

Selv om Spanien kom fint fra start i VM-kvalen, er det stadig et relativt uprøvet mandskab på det her niveau, og de kan få det endog meget vanskeligt mod en velsmurt portugisisk offensiv. Portugal har næsten alle tænkelige tangenter at spille på frem ad banen, og det er svært at se, hvordan nogen modstander skal holde dem fra chancer og mål. Dér er det trods alt lidt lettere at tro på, at et solidt og rutineret forsvar kan lukke ned for Ferran Torres, Sarabia og Moreno, Trods alt. 

Det er en kamp, der på mange måder kan ligne et kryds, men det kan ikke afvises, at portugiserne har et lillebrorkompleks efter de mange nederlag gennem historien, som gør, at de vil spille helt igennem for at hente en sjælden sejr her. Det vil også være et større boost for tilliden at besejre Spanien end Israel i den kommende kamp. Derfor vælger anbefalingen at gå med, at Portugal ikke taber dette opgør. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,63
Portugal X2
Besøg Unibet *


Spanien – Portugal: Statistik, topscorer og H2H

  • Spanien topper deres VM-kvalifikationspulje B efter 3 kampe og 7 point. 

  • Tallene for Spanien er 2-1-0 med scoren 6:3. 

  • Til EḾ-slutrunden er Spanien i pulje med Sverige, Polen og Slovakiet.

  • Portugal er også kommet fint fra start i VM-kvalifikationen og topper pulje A med 7 point efter 3 runder. 

  • Statistikken for Portugal er 2-1-0 og målforskellen 6:3.

  • Portugals EM-pulje byder på Ungarn, Tyskland og Frankrig. 

  • Æren som Spaniens topscorer efter 3 VM-kval-kampe tilfalder Dani Olmo og Ferran Torres, der begge har scoret 2 mål hver. 

  • Diogo Jota har scoret 3 gange for Portugal i VM-kvalifikationens 3 kampe, og det gør ham til holdets topscorer. 


Expected Goals: Spanien – Portugal – de seneste tre kampe

SpanienResultatxGPortugalResultatxG
Spanien – Kosovo(3-1)2,23 – 0,25Luxembourg – Portugal(1-3)0,40 – 2,81
Georgien – Spanien(1-2)0,37 – 1,37Serbien – Portugal(2-2)1,07 – 1,22
Spanien – Grækenland(1-1)1,22 – 0,76Portugal – Aserbajdsjan(1-0)2,05 – 0,21
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar