18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.85
1/10
Almere City FC
FC Emmen
Tipped at 1.85
Dagens Spil-avatar
6. jun.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.98
2/10
Athletico Paranaense
Libertad
Tipped at 1.98
BettingGuru-avatar
7. jun.
00:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Bolivar
Cerro Porteno
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
7. jun.
04:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
LDU de Quito
Botafogo RJ
Tipped at 1.90
BettingGuru-avatar
7. jun.
04:00
sport-icon

Anbefalet til

3.00
1/10
Fiorentina
West Ham
Tipped at 3.00
BettingGuru-avatar
7. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.75
2/10
Curacao
St. Kitts og Nevis
Tipped at 1.75
BettingGuru-avatar
17. jun.
03:00

Spanien – Norge: Odds og optakt den 25. marts 2023

Ståle Solbakken og co. kommer på en svær opgave i første kvalkamp, når de gæster Spanien, som skal rejse sig ovenpå VM-skuffelsen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Spanien – Norge. Der er kampstart lørdag d. 25. marts 2023 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

Får Spanien rejst sig ovenpå den skuffende VM-slutrunde i Qatar? (Foto: Bildbyrån)

SpanienNorge: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Benoit Bastien
Stadion: Estadio La Rosaleda, Malaga
Vejret:  21°, vindstille

SpanienNorge: Skader, karantæner og startopstillinger

Den norske skrigeballon, Ståle Solbakken, får stemmebåndet på overarbejde lørdag aften, når Norge starter EM-kvalen ud med den sværest mulige kamp i Gruppe A. Spanien skuffede godt nok gevaldigt ved VM i Qatar, men er alt andet lige kæmpe favoritter til at snuppe 1.pladsen i denne EM-kvalgruppe, som foruden Norge, indeholder Skotland, Georgien og Cypern.

Med en knusende 7-0 sejr over Costa Rica i første VM-kamp, blev de høje forventninger til Spanien blot endnu højere, men sejren over de upåagtede mellemamerikanere, endte med at blive den eneste for Spanien ved slutrunden. X mod Tyskland, nederlag til Japan, og et nederlag til Marokko efter straffespark, sendte Spanien ud af turneringen inden kvartfinalerne. Kæmpe skuffelse!

Nu er det tid til oprejsning, og det med en ny træner ved roret. Ottendedelsfinalen mod Marokko blev Luis Enriques sidste som spansk landstræner, og tøjlerne er givet videre til den noget mere uerfarne De la Fuente, som senest har stået i spidsen for U21-landsholdet. Busquets har i samme ombæring stoppet landsholdskarrieren, og det dufter lidt af en genopbygning for Spanien, som råder over mange spændende talenter.

Norge har ikke været med til en slutrunde siden VM i 2000, men denne gang er der begrundet håb om at stoppe den negative stime, da to hold fra hver gruppe ryger direkte til slutrunden i Tyskland. Pilen peger opad for nordmændene i disse år med ganske fine præstationer i både VM-kval og Nations League.

Ståle Solbakken råder over to kæmpe offensivprofiler i Haaland og Ødegaard, som har domineret stort i Premier League i denne sæson med henholdsvis 33 og 16 direkte målinvolveringer. Ligeværdige legekammerater på landsholdet er dog en mangelvare, hvorfor det også er en kæmpe bet, at Haaland drog hjem fra landsholdslejren med en skade tidligere på ugen.

Spanien: Skader og karantæner

Gerard Moreno (Angreb, Reserve) – Skadet

Norge: Skader og karantæner

Erling Haaland (Angreb, Fast) – Skadet

Forventede startopstillinger Spanien – Norge

Odds på SpanienNorge

Bookmakerne har Spanien som favoritter i opgøret.

Odds-forslag: Spansk kontrol mod Haaland-løse Norge

Norge ligner et landshold i fremgang, bedst illustreret ved to fremragende unge spillere i Haaland og Ødegaard, men også med fine resultater i VM-kval og Nations League. Ståle og co. kommer med al sandsynlighed til at kæmpe med Skotland om 2.pladsen i gruppen, men mon ikke, at Spanien, trods alt, bliver for stor en mundfuld?

De spanske værter er umiddelbart et stykke fra fordums styrke, superstjernerne er færre end tidligere, men den overordnede kvalitet er fortsat høj, og væsentlige højere end Norges. På de gode dage kan de spanske teknikere leverer fremragende fodbold, som mod Costa Rica ved VM, men nogle gange går der også for meget tomgang i den boldbesiddende fodbold.

Ståle Solbakkens mandskab er bedre taktisk skolet end fx Costa Rica, så selvom Spanien er klare favoritter, er vi ikke ude i en spansk sejr til tenniscifre. Spanien forsvarer som regel med bolden, og da Norge må undvære målmonstret Haaland i front, dufter det af en kontrolleret hjemmesejr, hvor gæsterne ikke får truet nævneværdigt.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1.89
Spanien OG Under 3.5 mål
Gå til unibet *

SpanienNorge: Statistik, topscorer og H2H

  • Spanien skal rejse sig ovenpå et skuffende VM, hvor den eneste sejr kom mod Costa Rica.

  • Norge skal forsøge at spille sig til deres første slutrunde siden 2000, og pilen peger den rigtige vej med udmærkede præstationer i både VM-kval og Nations League.

  • Alvaro Morata endte som spansk topscorer ved VM efter 3 scoringer i 4 kampe.

  • Det norske målmonster, Erling Haaland, har forladt landsholdslejren med en skade, så nu lægger målansvaret på tidligere FCM-spiller Sørloth, som til daglig tørner ud for Real Sociedad i La Liga.

  • De to nationer krydsede også klinger i seneste EM-kval. Her vandt Spanien 2-1 hjemme, mens der blev delt i porten i det omvendte opgør, som endte 1-1.

Expected Goals: Spanien vs. Norgede seneste tre kampe:

SpanienResultatxGNorgeResultatxG
Marokko – Spanien(0-0) 0,57 – 0,83Norge – Finland(1-1)  1,73 – 0,63
Japan – Spanien(2-1) 1,24 – 1Irland – Norge(1-2) 1,14 – 1,02 
Spanien – Tyskland(1-1) 0,59 – 0,87Norge – Serbien(0-2) 1,15 – 1,45 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
spx logo

Få altid de seneste eksperttips her!

Hvornår spilles Spanien – Norge?

Spanien – Norge spilles lørdag den 25. marts 2023 klokken 20:45.

Hvor spilles Spanien – Norge?

Spanien – Norge spilles på Estadio La Rosaleda, Malaga

Skriv et svar