18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Spanien – Kosovo: Odds og optakt den 31. marts 2021

Spanien er kommet sløjt ud til denne VM-kvalifikation, efter 1-1 i første kamp imod Grækenland, var de sekunder fra at gentage det resultat imod Georgien, men stak afsted med 3 point til sidst. Kan Kosovo mon også drille de spanske teknikere? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Spanien – Kosovo med kampstart onsdag d. 31. marts 2021 kl. 20:45.

Odds på Spanien – Kosovo

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder Spanien som favoritter.

Spanien – Kosovo: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Kehlet
Stadion: Estadio de La Cartuja, Sevilla
Vejret: 27° og svag vind

Optakt til Spanien – Kosovo: Skader, karantæner og startopstillinger

Den er sgu ikke helt god i Spanien, de står godt nok med 4 point efter to kampe, men præstationerne har været bekymrende for det profilerede spanske mandskab. De lagde ud med en uinspirerede indsats imod Grækenland i første kamp, og i deres kamp imod Georgien lignende det længe endnu et skuffende resultat. Men i kampens døende minutter trykkede Dani Olmo af fra distancen, et fint hug og en tvivlsom målmandsaktion resulterede dermed i en spansk sejr på 2-1, og den værste krise blev dermed afblæst. Som vi kender det fra Spanien, har de enormt meget boldbesiddelse men i begge kampe har de kæmpet med at blive rigtig farlige. Ifølge Ferran Torres så skyldes den manglende farlighed, at de er en del nye spillere i truppen, som lige skal lære at spille sammen. Kampbilledet vil formentlig være det samme i alle Spaniens kvalifikationskampe, et modstanderhold i en stram defensiv, som de skal lirke op for. Det skal de blive bedre til i resten af VM-kvalen, for ellers ligger der helt sikkert flere skuffende resultater og lurer.

Spanierne ryster formentlig ikke i bukserne når de kigger på morgendagens modstander fra Kosovo, for de viste store defensive kvaler i deres seneste kamp imod Sverige. Kosovo sad over i første spillerunde, og tankede i stedet selvtillid med en 4-0 sejr over Litauen. Den selvtillid pillede Sverige hurtigt ud af dem, svenskerne sad tungt på kampen, og væltede sig i chancer i første halvleg. Det hele endte med en sikker svensk sejr på 3-0, og selvom Kosovo helt sikkert har et svagere mandskab end Sverige, så var det skuffende, at de ikke formåede at gøre det sværere for svenskerne. Der venter Kosovo endnu en svær kamp i morgen, og det bliver spændende at se om de formår at lukke bedre af i defensiven denne gang.

Spanien:

Kosovo:
Bernard Berisha (Kant, Reserve) – Karantæne
Valon Berisha (Midtbane, Fast) – Covid-19
Bersant Celina (Midtbane, Fast) – Covid-19

Spanien forventet startopstilling: Simon; Porro, Ramos, Martinez, Alba; Rodri; Torres, Koke, Pedri, Olmo; Moreno

Kosovo forventet startopstilling: Ujkani; Hadergjonaj, Vojvoda, Aliti, Kololli; Voca, Kryeziu; Rashica, Halimi, Zeneli; Muriqi.

Odds-forslag: Kosovos kortspil er helt i top!

De skal til at finde melodien i den spanske landsholdlejr, for Sverige har taget 6 point i de første to kampe, og skabt sig et forspring på to point ned til spanierne. Det har dog set uinspireret ud for Spanien, på trods af en massiv del af boldbesiddelsen i de første to opgør, er de simpelthen ikke blevet farlige nok. Der er ingen tvivl om, at de er langt bedre end Kosovo, men som altid i de her landskampe, så er der taget højde for det hos bookmakerne. Spørgsmålet er så, i hvor høj grad Spanien finder melodien, om det bliver til en knusende sejr, eller en stille dag på kontoret? Med det niveau Spanien har vist offensivt i de første to kampe, tør vi ikke spå om det!

Vi har i stedet taget et kig på kort. Kosovo vinder ikke mange fodboldkampe målt på mål, men det gør de når det kommer til kort! I seneste kamp imod Sverige blev det til hele syv kort til udeholdet, og det er ikke usædvanligt, at de trækker en del kort. Hvis vi kigger på deres fem seneste betydende kampe, har de ’vundet’ alle sammen målt på kort, i de tre seneste kampe har de fået minimum to kort mere end deres modstander. Denne gang står de over for et hold fyldt med unge spanske englebasser, som sjældent får ostemadder. I deres seneste fem kampe er de gået fra banen uden at få kort i tre tilfælde. Hvis man tager det forventede kampbillede in mente, så taler det også for flest kort til Kosovo. Spanien kommer som altid til at sidde tungt på spillet, og det er unægteligt sværere at få advarsler når man selv har bolden. Til gengæld kommer Kosovo til at jagte de vævre spanske spillere kampen igennem, og ovenpå deres afklapsning i Sverige, skal der måske trækkes et par gange i nødbremsen, hvis ikke de skal tabe stort igen. Vi tror på, at Kosovo får minimum to kort mere end de artige spaniere.

SpilXperten.com anbefaler: Kort handicap (1-0) – Kosovo til odds 2,28 – SPIL HER* >>

Spanien – Kosovo: Statistik, topscorer og H2H

  • Det har ikke set alt for godt ud i Spaniens to første kvalkampe, først blev det til en tam 1-1’er imod Grækenland, og søndag var de sekunder fra at stå med samme resultat, men et Olmo mål til allersidst sikrede Spanien en 2-1 sejr.
  • Det var ikke alt for godt hvad Kosovo leverede i deres første kvalkamp, vores svenske naboer havde fine arbejdsbetingelser og hentede sikkert en 3-0 sejr.
  • Det blev aldrig til en stor chance-fest i Spaniens opgør imod Grækenland, men Juventus angriberen, Alvaro Morato, fik alligevel bolden over stregen i første halvleg. I kampen mod Georgien var det Torres og Olmo der var på pletten.
  • Kosovo blev aldrig rigtig farlige hjemme imod Sverige, de har ellers et stort skur af en center-forward i Lazio spilleren Muriqi, men han blev aldrig sat i scene i den kamp.
  • Der er ingen tidligere møder imellem de to hold, så kampen på onsdag bliver altså en til historiebøgerne!

Skriv et svar