18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Spanien – Grækenland: Odds og optakt den 25. marts 2021

De spanske spillere ramte et tårnhøjt niveau sidst de var i kamp! Selvtilliden må være høj oven på den 6-0 afstraffelse af Tyskland, kan de fortsætte i samme høje tempo torsdag aften imod Grækenland? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Spanien – Grækenland med kampstart torsdag d. 25. marts 2021 kl. 20:45.

Odds på Spanien – Grækenland

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder Spanien som favoritter.

Spanien – Grækenland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Guida
Stadion: Estadio Municipal Nuevo Los Cármenes, Granada
Vejret: 13° og svag vind

Optakt til Spanien – Grækenland: Skader, karantæner og startopstillinger

Den står på første kamp i VM-kvalen for Spanien og Grækenland torsdag aften, gruppen indeholder foruden de to mandskaber, Georgien, Kosovo og Sverige. Der er ingen tvivl om, at Spanien er storfavoritter til at tage den direkte billet til VM-slutrunden, mens Grækenland formentlig drømmer om at snuppe 2.pladsen foran Sverige.

Det er nærmest ikke muligt at toppe Spaniens seneste indsats, en gigantisk sejr i Nations League på hele 6-0 over Tyskland! Spanierne spillede helt fremragende fodbold, i et virkelig højt tempo, og den indsats understregede, at Spanien virkelig har ekstraordinær kvalitet i truppen. Før kampen mod Tyskland var de dog overraskende gået sejrsløse fra banen tre kampe i streg efter udebaneopgør i Ukraine, Holland og Schweiz. På eget græs hjemme i Spanien er historien dog en anden, foruden den knusende sejr over Tyskland, er det blevet til 4-0 over Ukraine og 1-0 over Schweiz, faktisk har Spanien taget ni hjemmesejre i træk og kun indkasseret et eneste mål, ikke dumt! Luis Enrique råder over en enormt spændende trup i disse år, med et godt mix imellem lysende talenter, og mere garvede spillere som Ramos, Busquets, Alba osv.

Det kører ikke på skinner for det græske landshold, som missede sidste VM-slutrunde, og heller ikke kvalificerede sig til sommerens EM. De gik ubesejrede igennem Nations League gruppespillet med tre sejre og tre X’er, men modstanderne fra Moldova, Slovenien og Kosovo er milevidt fra Spaniens styrke. Der var dog positive ting at tage med fra Nations League, hvor de fandt lovende defensive dyder frem, som vi husker det fra deres sensationelle triumf ved EM i 2004. I løbet af de seks gruppekampe indkasserede de blot et enkelt mål, mens de gik målløse fra banen i tre tilfælde, så det er i forsvarsspillet de har deres mest åbenlyse styrke. De må dog undvære en af deres profiler til morgendagens opgør, da Manolas har måtte blive hjemme i Napoli med en skade.

Spanien:
Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

Grækenland:
Kostas Manolas (Forsvar, Fast) – Skadet

Spanien forventet startopstilling: De Gea; Porro, Martinez, Llorente, Alba; Rodri, Thiago, Koke; Torres, Morata, Oyarzabal.

Grækenland forventet startopstilling: Vlachodimos; Mavrias, Papadopoulos, Tzavellas, Giannoulis; Zeca, Bouchalakis; Limnios, Bakasetas, Fortounis; Pavlidis.

Odds-forslag: 3 point og videre til næste!

Der venter en intensiv uge for de fleste spillere, som er indlemmet på deres respektive landshold, i et allerede tætpresset kampprogram på klubplan kommer nu tre kampe på en uge. Der vil helt sikkert blive roteret i startelleveren på de fleste landshold, og det vil være vigtigt at få økonomiseret med spillernes friskhed.

Spanien er selvfølgelig storfavoritter til dette opgør, især oven på deres nedslagtning af Tyskland sidst den stod på landsholdsfodbold. Men det er langt fra sikkert vi kommer til at se samme iver fra spanierne torsdag aften, for det er en noget mere overkommelig modstander, der kommer på besøg. Grækenland har dog et udmærket mandskab, som egentlig er inde i en fornuftig resultatmæssig periode. De gik igennem Nations League uden nederlag, og med blot et indkasseret mål, mens de vandt de sidste tre kampe i EM-kvalen. De har et fint fundament, og får sjældent ørerne i maskinen. Offensivt halter det gevaldigt for grækerne, og vi har meget svært ved at forestille sig at de kommer på tavlen i morgen, imod et spansk hold, som har lukket et enkelt mål ind i de seneste ni hjemmekampe. Vi går derfor med en variant med Spanien som vinder + under 3.5 mål. Grækerne kan nemlig svære at bryde op, mens spanierne måske ikke spiller sig helt ud, med tanke på de to efterfølgende kampe i denne uge.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet + Under 3,5 må til odds 1,95 – SPIL HER >>

Spanien – Grækenland: Statistik, topscorer og H2H

  • Sidste gang Spanien var i aktion, var det med en vanvittig imponerende 6-0 sejr over Tyskland.

  • Grækenland er oppe på fem landskampe i træk uden nederlag, i de fem kampe har de kun indkasseret et mål.

  • Spanien har mange spændende offensivspillere, imod Tyskland var det Manchester Citys Ferran Torres som stjal showet med 3 mål.

  • I Grækenland er det Trabzonspors Bakasetas, som har vist sig skarpest på det sidste med to mål i hans seneste fire landskampe.

  • Den indbyrdes statistik taler til Spaniens fordel, det har været tætte kampe når de to hold er stødt sammen, i tre ud af fem kampe er det dog endt med spansk sejr.

Expected Goals: Spanien – Grækenland – de seneste tre kampe

SpanienResultatxGGrækenlandResultatxG
Spanien – Tyskland(6-0)3,78 – 0,12Grækenland – Slovenien(0-0)1,26 – 0,09
Schweiz – Spanien(1-1)0,9 – 3,14Moldova – Grækenland(0-2)0,33 – 1,09
Holland – Spanien(1-1)0,93 – 1,29Grækenland – Cypern(2-1)2,67 – 0,65
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com

Skriv et svar