18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Spanien – Frankrig: Odds og optakt den 10. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Søndag får vi endnu en landskamp fra øverste hylde, når Spanien og Frankrig hamrer sammen i Nations League-finalen. I semifinalen gjorde de det af med henholdsvis Italien og Belgien, men hvilken af de to store fodboldnationer har kræfterne til at gå hele vejen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Spanien – Frankrig. Der er kampstart søndag d. 10. oktober 2021 kl. 20:45. Se kampen på Kanal 5.

GÅ TIL


Spanien – Frankrig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor, England
Stadion: San Siro, Milano
Vejret: 11° og svag vind

Optakt til Spanien – Frankrig: Skader, karantæner og startopstillinger

Umiddelbart virker Spaniens landshold langt fra fordums styrke, i hvert fald på papiret, for de seneste resultater fejler faktisk ingenting. De nåede hele vejen til semifinalen ved sommerens EM-slutrunde, hvor en straffekonkurrence mod de senere vindere fra Italien kom i vejen for deres finaledeltagelse. Den finaleplads de ikke fik til EM, fik de til gengæld skaffet sig her i Nations League. Hvis de kunne vælge havde de nok gerne byttet om på de to scenarier, men ikke desto mindre leverer Spanien på et højere niveau end man umiddelbart ville forvente med det nuværende spillermateriale.

Spanien lagde virkelig godt fra land i kampen mod Italien, hvor de hurtigt fik bragt sig foran med 1-0 og fortsatte med at presse de ellers så uovervindelige italienere. Lige som Italien begyndte at kæmpe tilbage, så røg Leonardo Bonucci ud efter hans andet gule kort, og herfra stod der Spanien på det meste. De fremragende spanske boldspillere nød at trille bolden rundt om de stakkels italienere, og det hele endte med en flot 2-1 sejr.

Frankrig har ikke rigtig ramt det høje niveau vi så fra dem ved VM i 2018. De har ellers et fuldkommen stjernebesat mandskab, som vel nok er den stærkeste trup i verden pt.? Men tingene har ikke rigtig hængt sammen for Frankrig, som virker til at tro, at de ikke behøver lægge en hård indsats for dagen, fordi de har åh så gode spillere. Ved sommerens EM-slutrunde stod det dog tydeligt, at man ikke kommer langt med bare at have gode spillere, der skal også arbejdes for sagen. Derfor blev det til et noget overraskende exit i 1/8-finalen mod Schweiz.

Torsdag aften lignede det igen at de umotiverede franskmænd ikke ville formå at indløse det ellers store potentiale, da de gik til pause bagud med 2-0 mod Belgien. Men et fremragende comeback i anden halvleg viste med tydelighed, at Frankrig stadig er blandt de bedste hold i verden og at kvaliteten af så gode spillere er svær at holde nede over 90 minutter. De er igen uden N’Golo Kante her, og det er selvsagt en bet, for den mand kan løbe solen sort, og han lægger i modsætning til nogle af de andre spillere, altid en fremragende arbejdsindsats for dagen.

Spanien:

  • Alvaro Morata (Angreb, Fast) – Skadet
  • Thiago Alcantara (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Dani Olmo (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Pedri (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Jordi Alba (Back, Fast) – Skadet

Frankrig:

  • N’Golo Kanté (Midtbane, Fast)  -Skadet

Spanien forventet startopstilling: Simon; Azpilicueta, Torres, Laporte, Reguilon; Koke, Busquets, Gabi; Sarabia, Torres, Oyarzabal

Frankrig forventet startopstilling: Lloris; Kounde, Varane, Hernandez; Pavard, Rabiot, Pogba, Hernandez; Griezmann; Mbappé, Benzema.


Odds på Spanien – Frankrig

Oddsene viser os, at bookmakerne tror på en sejr til franskmændene.

Odds-forslag: Gang i målscoringen!

Nations League-finalen løber af stablen søndag aften, og det bliver en lækkerbisken for fodboldelskere, når to af verdens bedste fodboldnationer tørner sammen på neutral grund i Milano. Frankrig er blevet gjort til favoritter af bookmakerne, hvilket virker fair når man kigger på den kvalitet franskmændene råder over. Men Spanien har vist at de kan være med på højeste niveau, på trods af et større generationsskifte i truppen. Ved EM spillede spanierne sig varmere og varmere som turneringen skred frem, og traditionen tro, har de spanske spillere enorm meget kvalitet på bolden.

Med tanke på, at dette er Nations League-finalen, og ikke en EM eller VM-finale, så forestiller jeg mig ikke, at det bliver en voldsomt låst eller taktisk affære. Så meget er der trods alt ikke på spil, selvom det selvfølgelig ville være en fin skalp at vinde turneringen. Frankrig har umiddelbart deres største styrker på den offensive del af banen med den dødbringende trekløver i front i form af Griezmann, Mbappe og Benzema, defensivt er de dog til at tale med og især her hvor de mangler Kante til at jagte og rydde op på midtbanen. I seks af Frankrigs seneste syv kampe er begge hold kommet på tavlen, selv modstandere som Ukraine, Bosnien og Ungarn har formået at trænge igennem den franske defensiv og det bør en inspireret spansk offensiv også kunne. I Spanien kampe er begge mandskaber kommet på tavlen i fem af de seneste syv opgør, kun Georgien og Kosovo er blevet holdt fra det spanske tapasfad. Det ligner en åben slagudveksling i Milano, begge hold vil vinde, ingen af dem vil være ‘bange’ for at tabe, så der skal være gode chancer for at både Spanien og Frankrig spiller positiv fremadrettet fodbold. Anbefalinger lyder på, at begge mandskaber kommer på måltavlen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,90
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Spanien – Frankrig: Statistik, topscorer og H2H

  • Spanien fik onsdag aften revanche for nederlaget i EM-semifinalen til Italien, denne gang var det nemlig spanierne, som sikrede sig finalebilletten med en 2-1 sejr.
  • Frankrig var torsdag del af en underholdene affære mod Belgien, hvor franskmændene, efter at have været bagud med 2-0 ved halvleg, fik vendt det hele på hovedet og endte med en 3-2 sejr.
  • Begge Spaniens mål mod Italien blev sat ind af Man City’s talentfulde Ferran Torres.
  • Både Benzema og Mbappe kom på tavlen mod Belgien, og dem skal spanierne holde et vågent øje med!
  • Seneste betydende opgør mellem de to store fodboldnationer var tilbage i VM-kvalen 12/13, her vandt Spanien 1-0 i Frankrig, mens det omvendte opgør endte 1-1.


Expected Goals: Spanien vs. Frankrigde seneste tre kampe:

SpanienResultatxGFrankrigResultatxG
Italien – Spanien(1-2) 1,21 – 1,96Belgien – Frankrig(2-3)1,07 – 2,75 
Kosovo – Spanien(0-2)2,06 – 0,74Frankrig – Finland(2-0)1,68 – 0,34
Spanien – Georgien(4-0)1,64 – 0,77Ukraine – Frankrig (1-1)1,52 – 1,84
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar