18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Jasmine Paolini
Sara Errani
Tipped at 1.95
Bech-avatar
16. apr.
13:30
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.57
1/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 1.57
Dagens Spil-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Spallettis Italien tester formen af mod Ecuador

| Sidst opdateret:


Italien tester formen af i USA, hvor de torsdag besejrede Venezuela efter en ikke særlig overbevisende indsats. Er der forbedring i vente mod Ecuador? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Italien – Ecuador. Der er kampstart søndag d. 24. marts 2024 kl. 21:00. Se kampen på bet365. 

Odds og optakt til Italien - Ecuador i venskabskamp

Retegui scorede begge Italiens mål mod Venezuela torsdag aften. Er der mere i vente fra angriberen mod Ecuador? Foto: IMAGO/Doug Murray

ItalienEcuador: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Red Bull Arena, New Jersey
Vejret: 3° og frisk vind

Italien vs Tyrkiet
Italien

Uafgjort

Tyrkiet

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

ItalienEcuador preview

Det går mildest talt op og ned for det italienske landshold i disse år. Fra misset VM-slutrunde i 2018 til EM-triumf i 21 til endnu et misset VM i 2023…

Det holdt også hårdt i forhold til direkte kvalifikation til EM i Tyskland, men med 0-0 i sidste gruppespilskamp ude mod Ukraine, spillede italienerne sig akkurat videre på bedre indbyrdes statistik end netop ukrainerne, og undgik således endnu en omgang med nervepirrende playoff-kampe.

Der har været en vis forbedring siden Luciano Spalletti overtog roret fra Mancini i sommers. Resultaterne har ikke været fuldkommen overvældende, men gli azzurri virker til at have fundet lidt af den energi, som sikrede dem sejren ved seneste EM-slutrunde.

Det italienske landshold virker endnu til at være i en genopbygningsfase under Spalletti, som allerede har prøvet et hav af nye spillere af, og også denne gang har udtaget spillere, som ikke tidligere har figureret på holdet. Spørgsmålet er, om der er tid nok til for alvor at gøre sig gældende til EM?

Ecuador har fået en fin start på den sydamerikanske VM-kval, hvor de kun har tabt én af de første seks kampe, og håbet om endnu engang at finde vej til VM lever derfor i bedste velgående.

Forventede startopstillinger Italien – Ecuador

Italien: Skader og karantæner

Ecuador: Skader og karantæner

Odds-forslag: Eksperimenter vægtes højere end resultatet

Spalletti forsøgte sig med et formationsskifte i torsdagens kamp mod Venezuela, men ændringen til 3-4-2-1 virkede ikke til at gøre godt, og italienerne kæmpede således med spillet i store dele af opgøret. Det endte dog i en sejr til sidst med Reteguis anden scoring i opgøret efter Spalletti var gået tilbage til den mere velkendte 4-3-3.

Der bliver eksperimenteret både med spillere og formationer for Italien forud for sommerens EM-slutrunde i Tyskland, og derfor vil der også være udfald i præstationer som vi så senest, og Ecuador bør derfor heller ikke være uden chancer søndag aften.

Gæsterne ser stærke ud defensivt med kun tre indkasserede scoringer i VM-kvalens hidtidige seks kampe, og har også spillere, som kan bide fra sig i kontrafasen.

Italien vil under Spalletti gerne presse højt, og det kan ende med at kaste en del muligheder af sig til Ecuador. Anbefalingen lyder på mål i begge ender i et opgør, hvor resultatet ikke har førsteprioritet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,94
Begge hold scorer
Gå til Unibet *

Italien – Ecuador live stream

Du kan se venskabskampen mellem Italien – Ecuador live på bet365.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles ItalienEcuador?

Italien – Ecuador spilles søndag den 24. marts 2024 klokken 21:00.

Hvor spilles ItalienEcuador?

Italien – Ecuador spilles på Red Bull Arena, New Jersey.

Forventede startopstillinger Italien – Ecuador

Italien: Skader og karantæner

Ecuador: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar