18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Southampton FC – West Ham United: Odds og optakt den 2. marts 2022

Fortsætter Southampton FCs fine form, når West Ham United kommer på besøg?

Che Adams er topscorer hos Southampton med 7 træffere. (Foto: Bildbyrån)


Det er to hold i fin form, der kæmper om en plads i FA Cuppens kvartfinaler, når Southampton FC hjemme på St. Mary’s tager mod West Ham United. Værterne har ikke tabt deres seneste seks kampe, mens det gør sig gældende for gæsternes seneste fem. Begge hold vandt i weekenden. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Southampton FC – West Ham United. Der er kampstart onsdag d. 2. marts 2022 kl. 20:30. Se kampen på Discovery+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Southampton FC – West Ham United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: André Marriner
Stadion: St. Mary’s, Southampton
Vejret: 7° og mild vind

Optakt til Southampton FC – West Ham United: Skader, karantæner og startopstillinger

Det ser stærkt ud for tiden for Southampton FC. I weekenden slog de Norwich City 2:0, og det var 10. hjemmekamp på stribe uden nederlag. De har kun tabt én af sæsonens i alt 14 kampe hjemme på St. Mary’s inklusive en enkelt cup-kamp. Der er aktuelt 10 point op til de europæiske pladser i tabellen, hvor onsdagens modstander, West Ham United, ligger, så det er nok lidt for langt til at nå Europa af den vej. 

Men Southampton FC er trods alt ikke uvant med succes i pokalen, for i sidste sæson nåede de helt til semifinalen, hvor de tabte til de senere vindere fra Leicester City. Det er kun én gang blevet til samlet sejr i FA Cuppen for Southampton FC, og det var helt tilbage i 1976. I første omgang jagter de primært kvartfinalebilletter her.

Men det gør West Ham United jo også, og i seneste runde stod de med bagdelen helt ude over afgrunden mod Kidderminster Harriers fra den sjettebedste række. Først i den ordinære spilletids overtid fik West Ham United udlignet Kidderminsters 1:0-føring og tvunget kampen i forlængelse, og her måtte vi også helt frem til minuttal 120, før Jarrod Bowen sendte 2:1-målet i nettet. 

Træner David Moyes er trods alt nok også mere interesseret i en plads i top 4, som West Ham United bejlede til hele sidste sæson uden held, og de har også holdt sig godt til i denne sæson men er aktuelt to point efter Manchester United på fjerdepladsen. Weekendens 1:0-sejr over en anden bejler til toppen, Wolverhampton Wanderers, må have boostet moralen hos The Hammers, men det er der også brug for, for i weekenden venter Liverpool FC på Anfield, og i næste uge gælder det Sevilla FC i Europa League. 

Southampton FC:

 • Alex McCarthy (Mål, Fast) – Skadet
 • Lyanco Silveira Neves Vojnovic (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Nathan Tella (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom

West Ham United:

 • Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Vladimir Coufal (Back, Fast) – Skadet
 • Arthur Masuaku (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Andriy Yarmolenko (Angreb, Fast/Reserve) – Personlige årsager

Southampton FC forventet startopstilling: Forster; Livramento, Bednarek, Salisu, Walker-Peters; Armstrong, Ward-Prowse, Romeu, Elyounoussi; Broja, Adams.

West Ham United forventet startopstilling: Areola; Johnson, Dawson, Zouma, Cresswell; Soucek, Rice; Bowen, Fornals, Benrahma; Antonio.


Odds på Southampton FC – West Ham United

Oddsene peger på hjemmeholdet som kneben favorit i duellen.


Odds-forslag: Southampton FC virker en anelse stærkere og snupper sejren

Det er blevet til kvartfinaler i 2016 og 2011, men ellers har West Ham United ikke været forbi 5. runde siden deres tabte finale i 2006. De kommer dog til et stadion, hvor de i de seneste fire besøg har hentet to sejre og to uafgjorte, og de seneste tre gange har de endda holdt buret rent. 

Southampton FC har som nævnt gjort det stærkt hjemme med seks sejre og syv uafgjorte i deres 14 hjemmekampe i sæsonen, og de har været i FA Cup-semifinalen i to af de fire foregående sæsoner. Det er, som om noget er klikket for træner Ralph Hasenhüttl og hans folk, og det har været ekstremt solidt for Southampton FC på det seneste og selvsagt mest udtalt hjemme på St. Mary’s. 

De fire kommende opgaver for værterne er alle hold fra tabellens nederste halvdel, og holder vi det over for, at West Ham United har Liverpool FC i weekenden og Sevilla FC i den kommende uge, kan det godt hælde motivation og fokus en anelse hjemmeholdets vej.

Anbefalingen tror i hvert fald på, at Southampton FC endnu engang snupper en hjemmesejr, som de har gjort det de seneste tre kampe – om end den ene var FA Cup-sejren mod Coventry City, der først kom i hus efter forlængelse. Her skal ikke forlænges noget. Den napper Southampton FC i ordinær tid. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,39
Southampton FC
Gå til Marathonbet *


Southampton FC – West Ham United: Statistik, topscorer og H2H

 • Southampton FC er nummer 9 i Premier League med 35 point efter 26 runder. 

 • Tallene for Southampton FC siger 8-11-7 og 34:37.

 • I FA Cuppen har Southampton FC indtil videre slået Swansea City og Coventry City. Begge efter forlængelse. 

 • Gæsterne fra West Ham United er på tabellens 5. plads og har 45 point for 27 kampe.

 • West Ham Uniteds statistik lyder 13-6-8 med en målforskel 46:34.

 • Vejen til ottendedelsfinalerne i FA Cuppen har for West Ham United gået forbi Leeds United og Kidderminster Harriers.

 • Che Adams er flittigste mand på måltavlen hos Southampton FC med foreløbig 7 scoringer.

 • Jarrod Bowen og Michail Antonio har begge scoret mest hos West Ham United med hver 8 mål.


Expected Goals: Southampton FC – West Ham United – de seneste tre kampe

Southampton FCResultatxGWest Ham UnitedResultatxG
Southampton FC – Norwich City(2-0)2,90 – 0,57West Ham United – Wolverhampton Wanderers(1-0)1,56 – 0,82 
Southampton FC – Everton FC(2-0)2,89 – 0,36West Ham United – Newcastle United(1-1)0,98 – 1,03
Manchester United – Southampton FC(1-1)1,87 – 0,81Leicester City – West Ham United(2-2)1,47 – 1,06
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Southampton FC – West Ham United?

Southampton FC – West Ham United spilles onsdag den 2. marts 2022 klokken 20:30.

Hvor spilles Southampton FC – West Ham United?

Southampton FC – West Ham United spilles på St. Mary’s i Southampton i England.

Skriv et svar