18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Southampton FC – Manchester City: Odds og optakt den 20. marts 2022

Kan Southampton FC skabe pokalsensation mod Manchester City?

Raheem Sterling er delt topscorer hos Manchester City. (Foto: Bildbyrån)

St. Mary’s Stadium lægger græs til, når Southampton FC og Manchester City søndag eftermiddag mødes i FA Cuppens kvartfinaler. Gæsterne er naturligvis favoritter, men da de mødtes her på stadion i ligaen endte det 1:1. Southampton FC er dog inde i en skidt periode med tre nederlag på stribe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Southampton FC – Manchester City. Der er kampstart søndag d. 20. marts 2022 kl. 16:00. Se kampen på Eurosport 2 eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Southampton FC – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mike Dean
Stadion: St. Mary’s Stadium, Southampton
Vejret: 9° og let vind

Optakt til Southampton FC – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Southampton FC kom fint fra land i 2022 med blot ét nederlag i de første 10 kampe inklusive et par pokalkampe. Seneste runde i FA Cuppen slog de West Ham United 3:1, men så løb de ind i Aston Villa FC. Turen til Villa Park udmøntede sig i en kindhest på 4:0, og siden har Southampton FC tabt yderligere to kampe mod henholdsvis Newcastle United og senest Watford FC – begge nederlag hjemme på St. Mary’s. 

De skal hurtigst muligt finde formen igen. Måske ikke så meget med henblik på FA Cuppen, som de kun har vundet én gang, og det ligger tilbage til 1976, mens seneste finale var i 2003, men de er ikke siden 207 endt i den øverste halvdel af tabellen, og selv om de aktuelt er nummer 10, er de med den ringe form absolut i fare for at blive hentet af holdene bag dem. Men måske er det et meget godt tidspunkt at møde Manchester City på?

For træner Guardiola og hans folk vandt godt nok overlegent 4:1 i Manchester-derbyet mod United tidligere på måneden, men siden er det blevet til to gange 0:0. Først mod Sporting Lissabon i en temmeligt ligegyldigt returkamp i Champions League, men det uafgjorte resultat på Selhurst Park i mandags tillod Liverpool FC at komme indenfor ét points afstand i toppen af tabellen. Og det direkte showdown på Emirates kommer nærmere og nærmere, for de to mødes 10. april.

Manchester City havde ellers forud for Sporting Lissabon-kampen været på tavlen i 25 kampe i træk og ikke gået fra banen uden mål siden de tabte 0:2 til Crystal Palace – ja, dem igen – tilbage i oktober. Og her møder de så Southampton FC, som de delte med 0:0 i sæsonens første møde og 1:1 i januar på St. Mary’s Stadium. Det er en tricky affære for Manchester City, der måske nok stadig har chancen for The Treble, men med en vanskelig lodtrækning i Champions League risikerer de også at stå uden andet end dyrekøbt erfaring, når sæsonen er slut.


Southampton FC:

  • Alex McCarthy (Mål, Fast) – Skadet
  • Lyanco (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Nathan Tella (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet


Manchester City:

  • Ruben Dias (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Bernard Mendy (Back, Fast) – Suspenderet

Southampton FC forventet startopstilling: Caballero; Walker-Peters, Stephens, Salisu, Perraud; Armstrong, Romeu, Ward-Prowse, Elyounoussi; Smallbone, Adams.

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Stones, Laporte, Cancelo; Silva, Rodri, De Bruyne; Mahrez, Foden, Sterling.


Odds på Southampton FC – Manchester City

Oddsene peger på en klar favoritværdighed til gæsterne.


Odds-forslag: Næppe decideret scoringskrise hos holdene

Southampton FC har godt nok tabt tre kampe på stribe, men de har trods alt scoret i deres to seneste nederlag. Og før det var gået 13 kampe på stribe med scoringer. Mandskabet har skuffet enormt med særligt nederlaget senest mod Watford FC, og de vil givet være helt pumpede for at skaffe et godt resultat her. 

Gæsterne vil også være på dupperne for at finde tilbage i en mere normal gænge efter to deciderede ‘outliers’ med 0:0. Som sagt scorede Manchester City i 25 kampe forud for de to gange nul, og det er svært at se dem forlade banen for tredje gang i træk uden at score. Men det sker i de indbyrdes opgør på St. Mary’s, hvor City har vundet fem af de seneste 10 besøg, mens værterne er løbet med tre sejre. Fem af de 10 kampe har haft begge hold på tavlen, og der er i alt faldet 27 mål i kampene fordelt med 11 til Southampton FC og følgelig 16 til gæsterne. 

Anbefalingen tror, det bliver en livlig affære. Southampton FC og måske særligt træner Hasenhüttl må have fornemmelsen af at kunne lege med taktisk. De kommer næppe til at stille sig med hele flokken foran eget mål og forsvare. Det har været målfattigt de seneste tre indbyrdes møder på St. Mary’s, hvor der i alt er scoret fire gange, men her tror vi på, at begge hold kommer på tavlen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,95
Begge hold scorer
Gå til Bet365 *


Southampton FC – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

  • Southampton FC er nummer 10 i Premier League efter 29 kampe, der har udløst 35 point.

  • Tallene for Southampton FC siger 8-11-10 med scoren 36:45.

  • I FA Cuppen har Southampton FC indtil videre slået Swansea City, Coventry City og West Ham United. 

  • Gæsterne fra Manchester City fører tabellen med 70 point efter 29 runder.

  • Manchester Citys statistik viser 22-4-3, mens deres måldifference er 68:18.

  • Vejen til kvartfinalen i FA Cuppen er for Manchester City gået via Swindon Town, Fulham Fc og Peterborough United.

  • Che Adams er Southampton FCs topscorer med 7 pletskud.

  • Hos Manchester City er de ivrigste spillere på måltavlen Raheem Sterling og Riyad Mahrez, som begge har scoret 10 gange.


Expected Goals: Southampton FC – Manchester City de seneste tre kampe:

Southampton FCResultatxGManchester CityResultatxG
Southampton FC – Watford FC(1-2) 1,44 – 1,32Crystal Palace FC – Manchester City(0-0) 0,80 – 2,52 
Southampton FC – Newcastle United(1-2) 1,16 – 1,03Manchester City – Sporting Lissabon(0-0)1,54 – 0,40 
Aston Villa FC – Southampton FC(4-0) 1,74 – 0,74 Manchester City – Manchester United (4-1) 3,02 – 0,41
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Southampton FC – Manchester City?

Southampton FC – Manchester City spilles søndag den 20. marts 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Southampton FC – Manchester City?

Southampton FC – Manchester City spilles på St. Mary’s Stadium i Southampton i England

Skriv første kommentar

Skriv et svar