18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sorgenfri: Tips til semifinalerne i FA Cuppen d. 17. – 18. april 2021

Wembley danner rammen om to semifinaler i FA Cuppen denne weekend. Lørdag er det Chelsea og Manchester City, der krydser klinger, og søndag er det så Leicester og Southampton, som kæmper om en finalebillet. Søren Sorgenfri klæder dig på til pokaldramaerne i denne artikel.

Semifinalerne i FA Cuppen

Vi skal have fundet vores finalister i den prestigefulde engelske pokalturnering. Find gennemgangen af Premier League HER.

Chelsea – Manchester City X (1-1)

City kvalificerede sig i midtugen til Champions Leagues semifinaler og er med stadig involveret i en sæsonkampagne på fire fronter. Mesterskabet er stort set i mål, senere på måneden venter Liga Cup-finalen mod ustabile Tottenham samt den første semifinale mod Paris SG. Med andre ord er det en fabelagtig tid at være City-spiller med mulighed for at vinde hele fire titler.

Chelsea bliver en hård nød at knække. Ser vi bort fra freak-nederlaget på 5-2 til WBA, så har Tuchel virkelig sat skik på The Blues. Man kunne godt se, hvad Lampard ville med sit hold, men det for løst vævet sammen. Der manglede komponenter i det taktiske. Tuchel har derimod udvist snorlige ledelse og forståelse for truppen og tyskeren, der med tiden bliver en god Mr. Burns lookalike, udtrykker klar besked med ambition om titler.

Begge hold har været i ilden i midtugen, så hold øje med sidste nyt fra spillertruppen. Chelsea er således uden Kovacic. Da de to trænere mødtes i Bundesligaen havde Guardiola overhånden (hvilket jo ikke er svært, når der står FC Bayern på den kampvogn, man kommer rullende i), men Tuchel har forvandlet Chelsea til en imponerende velorganiseret størrelse defensivt.

De seneste tre møder mellem de to hold i alle turneringer er gået over 2,5, men jeg bliver ikke overrasket, hvis kampen skal afgøres udenfor de første 90 minutter.

Sorgenfri spår: Uafgjort til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Leicester – Southampton 1 (2-1)

Brendan Rodgers må noget bekymret konstatere, at hans ’Foxes’ begynder at miste fodfæste i tabellen. Den tredjeplads og CL-billet der så længe har virket stensikker er nu igen op i luften som en del af et hundeslags med West Ham, Chelsea, Liverpool og Spurs. Hvis en formkrise i sæsonens afsluttende fase for andet år i træk ender med at koste Leicester en billet til Champions League, så må det blive så stor en skuffelse, så man næsten ikke kan forestille sig det. Det har næppe gjort noget godt for Rodgers nattesøvn, at trioen Maddison, Perez og Choudhury op til kampen mod West Ham i weekenden brød gældende virus restriktioner og måtte sendes hjem. Især Maddison er som offensiv general så vigtig et bindeled, at hans fravær mærkes markant. Rodgers har ganske enkelt ikke brug for så uprofessionel optræden fra spillernes side, hvis sæsonen skal ende som en stor succes.

Her gælder det avancement til FA Cup-finalen, som vil være en flot fjer i hatten for Leicester at slutte sæsonen af med. Modstanderne Southampton har været i formkrise siden årsskiftet og har blot taget ti point i ligaen siden årsskiftet. Færrest af alle.

FA Cuppen har været balsam for sjælen for Vestergaard og co., men de tabte altså klart i weekenden til Newcastle med 3-0 med det, der må anses for Southamptons stærkeste opstilling. Leicester tabte ligeledes, men udviste en vis moral i 3-2 nederlaget til West Ham. Southampton viste ingenting mod Newcastle og en finaleplads virker uden for deres aktuelle formåen.

Saints skal nok vide at sælge sig dyrt, men dertil og så sende Leicester ud?

Sorgenfri spår: Leicester vinder til nul odds 1,95 – SPIL HER >>

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar