18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til Premier League 11. runde 4. – 6. november 2023

Ny nedtur eller optur i vente for Manchester United? Der er pligtsejr til Liverpool i vente, tætte kampe for resten og så et brag på St. James Park mellem Newcastle og Arsenal. Nå ja. Glem ikke mandagsgyseren i London mellem Tottenham og Chelsea.

Odds og optakt til Tottenham - Chelsea i Premier League

Fortsætter Tottenham den gode form mod Chelsea i Premier League? Foto: IMAGO/Sebastian Frej

Fulham – Manchester United 2 (1-3)

Lørdag 4. november kl. 13:30 2023

Der er rigeligt at kritisere Manchester United for, men det ændrer ikke på, at de stadig har spillertyper, der kan gøre ondt på hold som Fulham. De er ikke et sted, hvor de kan gå 1:1 med Manchester City, men mod en modstander som Fulham, der slider i det med at score, så skal Eriksen og co. have gode kort på hånden. Der kan komme mål fra Højlund, Rashford, Fernandes eller selv Maguire på dødbolde. Med 11 mål så er det ikke fordi Manchester United som sådan synes ret meget farligere end Fulhams ni, men de har set fra min kontorstol flere potentielle målscorere i en kamp, der kan blive ret lige. Jeg bet builder mig ud af problematikken med en forventning om aktion i begge ender af banen samt gæsterne scorer mindst en gang. Modigere sjæle kan naturligvis øge antallet af Uniteds mål eller gå med 2-tallet og hjørnespark.

Sorgenfri spår: Over 10,5 hjørnespark og United over 0,5 mål til 2,20 – SPIL HER >>*

Burnley – Crystal Palace 1 (2-0)

Lørdag 4. november kl. 16:00 2023

Det er lidt af en make or break kamp for Burnley. Crystal Palace er otte point foran oprykkerne, men er et af de hold, som Burnley jo potentielt skal sigte efter at indhente. The Eagles er lidt vingeskudt for tiden med blot fem point ud af de seneste 18 mulige. De er ramt af skader til de offensive kræfter, hvilket hæmmer dem noget. Med den spillestil som Vincent Kompany gerne vil praktisere, så er dette en kamp mod en lidt ramt modstander, hvor The Clarets skal ind og tage ejerskab om kampen. Så er det spørgsmålet om, om de falder i den klassiske Crystal Palace falder og bliver snittet af kontrakniven, men jeg tror ikke gæsterne lige pt har den offensive muskulatur, som kan slå igen, hvis Burnley lykkes med at tage føring. De forsigtige kan bet builde med Burnley over 0,5 mål kombineret med over 9,5 hjørnespark for kampen. Eller som her gå rent på 1-tallet.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,95 – SPIL HER >>*

Brentford – West Ham X (1-1)

Lørdag 4. november kl. 16:00 2023

Brentford har igen fundet melodien har vundet to kampe i streg. De er dermed akkurat rykket ind i top-10. På niendepladsen finder vi West Ham, der omvendt er gået i stå med blot et point de seneste tre kampe.

Det er da også en hård hverdag for Hammers for tiden med europæiske kampe, EFL Cuppen onsdag aften og så ligakampene drysset ind imellem. Men en sådan hverdag skal Moyes og co. kunne håndtere, hvis ambitionen om at være et permanent top-10 hold og europæisk duellant skal eksekveres.

Det bliver en duel mellem Brentfords hurtige fødder og taktiske snilde versus West Hams fysik og evner på omstillinger og dødbolde. Det er normalt i møder mellem de to klubber her sådan, at det hold der tager føring vinder, men vigtigheden af en sejr her kan få det førende hold til at falde lidt for dybt og så ligger 1-1’eren og lurer.

Sorgenfri spår: X til odds 3,70 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Wolves 2 (1-2)

Lørdag 4. november kl. 16:00 2023

Ti kampe – et point og en score på -22. Det er freaking hårde vilkår at være Sheffield United denne sæson. Sæsonen er godt en fjerdedel inde og The Blades ligner allerede en nedrykker. De har sat en lidet flatterende rekord med den dårligste sæsonstart i Premier Leagues historie. De tidligere rekordholdere? Sheffield United fra 20/21-sæsonen.

Nu gælder så Wolves. Wolves er 2-3-1 for de seneste seks kampe og har stille og roligt rettet en slingrende sæsonstart op, hvilket manager Gary O’Neill skal have stor ros for.

O’Neill ved, at værterne vil kaste alt frem fra start for at chokere og jagte det føringsmål, der kan give tro på tingene. Derfor må vi forvente et Wolves hold med en lidt køling approach, der vil absorbere det første pres og så komme ind i kampen, når gassen går af Sheffield United.

Så lige ved pausen og en anden halvleg, hvor Wolves’ kvalitet tager stikket hjem.

Sorgenfri spår: HT/FT X/2 til odds 5,25 – SPIL HER >>*

Manchester City – Bournemouth 1 (3-1)

Lørdag 4. november kl. 16:00 2023

Ja, der er vel ingen tvivl om udfaldet her. Det eneste de to hold har tilfælles er antallet af startende spillere samt begge har en spansk træner. Bournemouth fik sæsonens første sejr forleden med gevinst over Burnley, og de ved godt, det er bliver rasende svært her, men de tre point kan trods alt lige give den gnist af selvtillid, der kan give lidt mod på tilværelsen mod et City-hold, der har en CL kamp i næste uge.

Så en kamp på autopilot for Manchester City kan give gæsterne en åbning eller to til trods alt at få scoret.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer til odds 2,38 – SPIL HER >>*

Everton – Brighton 1 (2-1)

Lørdag 4. november kl. 16:00 2023

De to hold har en lidt skør historik. De to sidste gange Brighton har gæstet Goodison har de scoret henholdsvis tre og fire mål. Sidst de så mødtes var med Brighton som værter, og der scorede Everton så vilde fem mål. Det gør Everton jo stort set aldrig, men her gik de altså mål-amok.

Everton har fået et boost med Calvert-Lewin der er tilbage med fire mål i seks kampe. Han giver noget fysisk power og tilstedeværelse omkring boksen, som Everton har savnet længe.

Der hænger en skygge over Everton i og med det finansielle rod, som klubben ses efter i sømmene for kan ende med at koste en solid pointstraf på helt op til 12 point. Så der venter Dyche en stor opgave med at få sine spillere til at holde fokus.

Brighton begynder så småt at mærke konsekvensen af europæisk deltagelse samt salg af nøglespillere. Det giver os her en duel, hvor Brighton vil søge at sætte Everton til vægs via fart og gennembrud. Everton vil derimod gerne sætte Brighton fysisk på plads og dominere dem.

Sorgenfri spår: Everton over 0,5 mål og over 4,5 hjørnespark til odds 2,63 – SPIL HER >>*

Newcastle – Arsenal 1 (2-1)

Lørdag 4. november kl. 18:30 2023

Så er der brag på St. James Park! Denne kamp er rasende vigtig for Newcastle og ret afgørende for troen på, at man igen kan komme i top-4. De er seks point fra fjerdepladsen og syv fra gæsterne fra Arsenal.

Skaden til Isaak gør, at Howe er nødt til at gå lidt mere på omstillingerne med Wilson på top. Det betyder, at Arsenal kan få lov til at være lidt mere på bolden, og det har de næppe noget imod. Men Gunners begynder også at få lidt skader, og et kogende St. James Park bliver en stor udfordring for Arteta og co. Og jeg bliver altså ikke overrasket, hvis the geordies får en fed aften på pubben efter kampen på trods af værternes mange skader især til de offensive spillere. Bettingmæssigt bet buildes der ud fra kampens forventede narrativ nemlig med aktion og begge hold på tavlen.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 8,5 hjørnespark til odds 2,38 – SPIL HER >>*

Nottingham Forest – Aston Villa 2 (1-2)

Søndag 5. november kl. 15:00 2023

Jeg ser på Nottinghams trup og leder efter en spiller, der kunne tage en startplads hos Aston Villa. Der er ganske enkelt en kvalitetsforskel på de to hold her, og skal ligaens i skrivende stund nummer fem nemlig Aston Villa gøre alvor af sæsonens angreb på top-4, så skal de tage til City Ground for at vinde.

Så der venter os en kamp med Aston Villa som det toneangivende hold med Nottingham Forest på omstillingerne, hvilket godt kan give en underholdende affære med raids på kanterne.

Sorgenfri spår: 2-tallet og over 8,5 hjørnespark til odds 2,70 – SPIL HER >>*

Luton – Liverpool 2 (0-4)

Søndag 5. november kl. 17:30 2023

Luton har fysik og engagement som våben. De smider ikke håndklædet i ringen som Sheffield United gør det, men her får de altså ørerne i maskinen. Liverpools pres vil ikke give Luton ret mange andre muligheder end at sende violiner afsted og så slås om andenboldene.

Liverpool er naturligvis tårnhøje favoritter, og jeg er heller ikke i tvivl om, at de nok skal få cyklet nogle basser ind her, men vi skal lede lidt efter at skrue et juicy odds sammen og stadig iføre os livrem og seler. Der bet buildes, hvor de modige kan skrue op for Liverpools mål alt efter vovemod.

Sorgenfri spår: Liverpool over 1,5 mål og over 6,5 hjørnespark til odds 2,28 – SPIL HER >>*

Tottenham – Chelsea X (1-1)

Mandag 6. november kl. 21:00 2023

Tottenham stryger afsted i toppen. Chelsea halter videre. Rollerne er byttet om mellem de to rivaler, men vi ved også, at disse derbies har deres eget liv, så forvent spænding mandag aften i den nordlige del af London.

Jeg forventer dog også en kamp, hvor det vil betyde enormt meget for begge hold ikke at tabe. Tottenham kan fastholde stimen som ubesejret og Chelsea vil have lidt at bygge på, men det kan snildt være en kamp, hvor X’et ligesom vokser ud af kampen efter en indledning, hvor begge hold vil gå efter struben på modparten. Man kan forsøge sig med X’et lige på, men ellers har jeg her skruet lidt på et udfald af kampen, som synes sandsynligt. Selv med en 1-1’er.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og Chelsea over 3,5 hjørnespark til odds 2,48 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar