18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sønderjyske – Hvidovre IF: Odds og optakt den 5. december 2021

De kæmper hårdt for at få tingene til at fungere i Sønderjyske. Søndag kommer Hvidovre IF fra NordicBet Ligaen på besøg i DBU Pokalen. (Foto: Bildbyrån)

Sønderjyske tager søndag mod Hvidovre IF i en middagsforestilling, der samtidig er første af to møder i kvartfinalerne i DBU Pokalen. Værterne er favoritter formentlig mest på grund af deres status som Superligahold, mens gæsterne godt nok er i 1. division, men der er de på”2. pladsen aktuelt. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sønderjyske – Hvidovre IF. Der er kampstart søndag d. 5. december 2021 kl. 12:30. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Sønderjyske – Hvidovre IF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Stadion: Sydbank Park, Haderslev
Vejret: 3° og frisk vind

Optakt til Sønderjyske – Hvidovre IF: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været noget værre rod i Sønderjyske i dette efterår. Træner Michael Boris fik aldrig sat det aftryk, han ville på holdet, og de er stort set permanent parkerede under nedrykningsstregen og har fra 1. spilledag lignet  en nedrykningskandidat. Nej vent, det er ikke fair, de fik faktisk fire point i de to første runder, men derfra er det gået jævnt skidt resten af efteråret, og Boris er fortid, mens Simon Poulsen som midlertidig løsning ikke har vist tegn på, at det ville være frugtbart at gøre aftalen permanent. 

Så mens klubben leder efter en permanent løsning på trænerposten – OB-assistenten Henrik Hansen har været nævnt – skal Simon Poulsen altså stå i spidsen for Sønderjyskes forsøg på at spille sig i en pokalsemifinale for tredje sæson i rap, og selv om de helt sikkert har brug for alle kræfter i ligaen, er det her en god chance for at tanke lidt selvtillid før juleferien. Der er stort set helt ledigt på skadesbænken, hvor kun Patrick Banggaard sidder og desværre har siddet længe. 

Hvidovre IF kravlede med torsdagens sejr over Esbjerg FB på 2:0 op på førstepladsen i NordicBet Ligaen, men fredag tog FC Helsingør så tronen igen, og Hvidovre IF er på 2. pladsen. Træner Per Frandsen valgte efter Esbjerg FB-kampen torsdag at fokusere på, at holdet nu matematisk var sikre på at ende i oprykningsspillet og dermed helt uden for nedrykningsfare. Et rigtigt træner-synspunkt. 

På banen er der mere fart og vovemod over mandskabet, der har spillet sig brandvarme i efterårets løb. De seneste 10 kampe er det blevet til otte sejre og blot et enkelt nederlag. Nu kan de fokusere på at slutte efteråret flot af med en stærk indsats mod Sønderjyske, som de faktisk møder for tredje gang på bare fem sæsoner i pokalturneringen.

Sønderjyske har vundet begge de første møder, men den ene kamp scorede sønderjyderne først i overtiden til 1:0 og 2:0, og anden gang var de foran 2:0, men Hvidovre IF fik udlignet og var endda tæt på et sejrsmål, før kampen i forlængelse blev afgjort til Sønderjyskes fordel. Rutinerede Spelmann, Lund og Nøhr har siddet ude de seneste par kampe for Hvidovre IF, men deres rutine kan helt sikkert blive værdifuld, hvis en eller flere af dem bliver klar. 


Sønderjyske:

  • Patrick Banggaard (Forsvar, Fast) – Skadet


Hvidovre IF:

  • Martin Spelmann (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Matti Lund (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Mikkel Nøhr (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Sønderjyske forventet startopstilling:  Thomas; Simonsen, Gartenmann, Tchamba, Dal Hende; Albæk, Ekani, Eskesen; Moumbagna, Taiwo, Hassan.

Hvidovre IF forventet startopstilling: Djukic; Iljazovski, Olsen, Stenderup, Nielsen; Nielsen, Carlsen; Al-Naser, Aabech, Lindberg; Thomsen.


Odds på Sønderjyske – Hvidovre IF

Det er værterne, der er favoritter her ifølge kampens odds.


Odds-forslag: Famlende værter mod højtflyvende gæster

Minus og plus giver sædvanligvis minus. Men her kan de modløse værter blandet med gæsternes mange positive oplevelser måske alligevel give os en fornøjelig frokostoplevelse søndag. Hvidovre IF har scoret 10 gange i deres seneste fem udekampe i ligaen, og deres foreløbige fire pokalkampe har alle været udekampe, hvor de har scoret i alt 17 gange mod Herstedøster, Nørrebro, FA 2000 og senest FC Fredericia. Ni af målene faldt mod Herstedøster, men det viser altså, at der er mål i NordicBet Liga-mandskabet. 

Mål har der til gengæld ikke været mange af for Sønderjyske i sæsonens Superligakampe. 17 gange 90 minutter har udmøntet sig i 11 mål, men de har trods alt scoret samme antal i efterårets tre pokalkampe mod Hillerød Fodbold, B1913 og AGF. Der er ikke flere Superligakampe før pausen, så situationen i bunden bliver for en stund ikke værre, men de kan forsøge at skabe lidt positivt at tale om hen over glöggen til juleafslutningen i klubben ved at levere en god indsats mod Hvidovre IF.

Alt i alt kan det blive – kan, det er ikke givet – en fin forestilling, og de to mandskaber burde taktisk stå ok til hinanden, nu hvor Sønderjyske har lagt Boris-tendenserne til pressing fra sig og er vendt tilbage til gamle dyder som hårde tacklinger og lange indkast, mens gæsterne spiller kælent, teknisk og medrivende fodbold. Anbefalingen glæder sig til kampen og tror på, vi får begge hold på tavlen.   

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,95
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Sønderjyske – Hvidovre IF: Statistik, topscorer og H2H

  • Sønderjyske er på 11. pladsen i Superligaen med 10 point efter 17 runder. 

  • Hos Sønderjyske siger tallene 2-4-11 med scoren 11:33.

  • Hvidovre IF er på 1. pladsen i NordicBet Ligaen med 37 point efter 18 runder. 

  • Tallene for Hvidovre IF siger 11-4-3 med scoren 34:16.

  • Sønderjyskes ivrigste mand på måltavlen er Emil Holm, der står for 3 kasser.

  • Hos Hvidovre IF er Tobias Thomsen topscorer med 10 mål.


Expected Goals: Sønderjyske vs. Hvidovre IF de seneste tre kampe:

SønderjyskeResultatxGHvidovre IFResultatxG
Viborg FF – Sønderjyske(1-1) 0,59 – 1,43Hvidovre IF – Esbjerg FB (2-0) 2,65 – 1,22 
Sønderjyske – AaB(1-3)  2,20 – 0,96Hvidovre IF – FC Fredericia (5-1) 3,55 – 0,71
Vejle Boldklub – Sønderjyske (3-1) 1,43 – 1,65Hobro IK – Hvidovre IF (2-1) 1,21 – 1,36
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Sønderjyske – Hvidovre IF?

Sønderjyske – Hvidovre IF spilles søndag den 5. december 12:30.

Hvor spilles Sønderjyske – Hvidovre IF?

Sønderjyske – Hvidovre IF spilles på Sydbank Park i Haderslev i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar