18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

SønderjyskE – Hvidovre: Odds og optakt den 9. september 2022

Hvidovre er startet forrygende ud i denne sæson, hvor de som det eneste hold i NordicBet Ligaen er ubesejret. Foto: Bildbyrån

Der er lagt op til topopgør i NordicBet Ligaen fredag aften, når to og tre tørner sammen. SønderjyskE skal ud og jagte sejren, hvis ikke Hvidovre og Vejle skal stikke af i toppen. Skaber SønderjyskE spænding i toppen af rækken eller kan Hvidovre spille sig op på en førsteplads med en sejr? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til SønderjyskE – Hvidovre. Der er kampstart fredag den 9. september 2022 kl. 19:00. Se kampen på Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


SønderjyskE – Hvidovre: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Simon Duerlund Rasmussen
Stadion: Sydbank Park, Haderslev
Vejret: 15° og svag vind

SønderjyskE – Hvidovre: Skader, karantæner og startopstillinger

SønderjyskE fik rettet op på en halvsløj periode, da de slog FC Fredericia i sidste spillerunde. Forinden havde Superliga-nedrykkerne blot hentet ét point i de tre foregående kampe, hvor det blev til to nederlag til Vejle og FC Helsingør og en pointdeling med Næstved. Efterfølgende blev en pokalkamp mod Kolding blev vundet 2-0 og derfra ser det ud til, at SønderjyskE-skibet er tilbage på rette kurs.

Med ambitionerne om en hurtig tilbagevenden til Superligaen, så er der heller ikke råd til at smide for mange dumme point og ryge ind i for mange af de dårlige stimer for SønderjyskEs vedkommende.

En af bejlerne til en af oprykningspladserne er Hvidovre. I sidste sæson var Hvidovre med i topstriden med AC Horsens, Lyngby og FC Helsingør, men i slutningen af sæsonen gik gassen af Hvidovre-ballonen, og de to førstnævnte tog som bekendt de to oprykningspladser. Det ser dog ud til, at Hvidovre giver det et skud mere. Deres sæsonstart har været forrygende med seks sejre og to uafgjorte i otte kampe. Senest vandt Hvidovre med hele 6-0 over Hobro, hvilket også siger noget om det niveau, som Hvidovre har spillet på i denne sæson.

Et direkte opgør mellem to af de største kandidater til oprykning. De indbyrdes kampe kan vise sig at være utrolig vigtige, når regnskabet skal gøres op ved sæsonens afslutning. Derfor er der god grund til at have store forventninger til opgøret her. Og hvem ved? Måske en eller måske endda begge klubber spiller i landets bedste fodboldrække om et år.

SønderjyskE forventet startopstilling: Flø; Johnson Laursen, Soulas, Racic, Wikström, Dal Hende; Vinderslev, Albæk; Frederiksen, Berggreen, Christiansen

Hvidovre forventet startopstilling: Djukic; Iljazovski, Olsen, Stenderup, Nielsen; Spelmann, Karlsen; Lindberg, Pyndt, Greko; Thomsen


Odds på SønderjyskE – Hvidovre

Bookmakerne har SønderjyskE som favoritter i topopgøret.


Odds-forslag: Ingen vinder i topopgøret

SønderjyskE har ikke helt fundet melodien i landets næstbedste række. Alligevel er de placeret på tredjepladsen, men spillet og præstationerne har ikke været til den helt store guldmedalje. I de seneste to hjemmekampe har SønderjyskE fået en ordentlig lærestreg af FC Helsingør og delt med Næstved, så det er ikke fordi, at nedrykkerne på været overlegne på hjemmebane.

Hvidovre har ikke tabt i sæsonen endnu. To pointtab i form af to uafgjorte er det blevet til. Begge gange på udebane mod henholdsvis Vendsyssel og Næstved.

De to hold mødte hinanden i pokalturneringens kvartfinale i sidste sæson og her var det to særdeles tætte kampe. SønderjyskE vandt med et mål på hjemmebane, mens Hvidovre gjorde det samme, og det hele skulle afgøres i straffesparkskonkurrence. Det vidner også om, hvor jævnbyrdige de to hold er. Hvidovre er nok et lidt bedre sted end SønderjyskE pt., men bør alligevel være tilfredse, hvis de kan rejse hjem med et point.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,70
Uafgjort
Gå til Unibet *


SønderjyskE – Hvidovre: Statistik, topscorer og H2H

  • SønderjyskE ligger nummer tre i 1. division med 16 point for otte kampe.

  • Hvidovre er placeret på andenpladsen i 1. division med 20 point for otte kampe.

  • Peter Christiansen er topscorer for hjemmeholdet med fem ligamål.

  • Frederik Carlsen og Christian Greko Jakobsen deler topscorertitlen hos Hvidovre med fem ligamål hver.

  • De to mandskaber mødte hinanden i pokalturneringen sidste sæson. Her vandt begge hold med et mål på hjemmebane og det hele skulle afgøres i straffesparkskonkurrence, hvor SønderjyskE trak det længste strå.


Expected Goals: SønderjyskE vs. Hvidovre – de seneste tre kampe:

SønderjyskEResultatxGHvidovreResultatxG
FC Fredericia – SønderjyskE(1-3) 0,70 – 1,21Hvidovre – Hobro(6-0) 2,06 – 1,63 
SønderjyskE – Næstved(1-1) 0,95 – 1,25Vendsyssel – Hvidovre(1-2)1,14 – 0,56
Vejle – SønderjyskE(2-1) 0,56 – 0,31Hvidovre – HB Køge(1-0) 1,48 – 0,77
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles SønderjyskE – Hvidovre?

SønderjyskE – Hvidovre spilles fredag den 9. september 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles SønderjyskE – Hvidovre?

SønderjyskE – Hvidovre spilles på Sydbank Park i Haderslev.

Skriv et svar